CSNg Kapseļu un Dreiliņu ielu krustojumā

Pievienots: 2. jūlijā 2010 15:04 | Autors: Kaspars Bergmanis, "AutoInfo" | Komentāri: (1)

Viltīgie Pārdaugavas krustojumi savos slazdos ir noķēruši kārtējos upurus.
Šodien, Rīgā, pulksten 13.00, Kapseļu un Dreiliņu ielu krustojumā avarēja 1998.gada, piektās sērijas "BMW" un 2006.gada izlaiduma "Honda CRV".

Par avārijas vaininieku tika atzīts "Honda" vadītājs, kurš nepalaida pa galveno ceļu braucošo "BMW" markas auto. Neskatoties uz samērā mazo ātrumu – sekas bija ļoti ievērojamas, un tikai laimīgas sakritības dēļ neviens necieta. No sadursmes trieciena "Honda" burtiski ielidoja ceļmalā esošajā žogā.


"Honda" autovadītājs "AutoNews.lv" pastāstīja, ka šodien nav īpaši labi juties un devies pie ārsta, kurš atrodas tikai dažus kvartālus no CSNg vietas. Šo nelaimīgo krustojumu viņš labi zina, jo dzīvo samērā netālu, un avāriju izskaidro ar savu slikto pašsajūtu.

Abiem spēkratiem bija nostrādājuši drošības spilveni, un ievērojami nobrāzumi pierei, rokām tika "BMW" vadītājam. Savukārt Honda vadītājam, kuram bija uz sejas brilles- nostrādājušie gaisa drošības spilveni neradīja nekādus miesas bojājumus.


Diezgan neierastu ainu mūsu platuma grādiem nācās novērot "AutoNews.lv" korespondentam kad "Honda" vadītājs, solīds kungs, piegājis pie "BMW" vadītāja, palūdza piedošanu, paspieda viņa roku un piedāvāja jaunekli nogādāt uz mājām.

Kļūdīties ir cilvēcīgi, un labi, ka šoreiz cieta tikai dzelži...

 

 

 

 

Komentāri:

Leo - 2. jūlijā 2010 15:34

Viena idiota ar BMW uz ceļiem būs mazāk. Cerams, ka džeks par atlīdzību nopirks Volvo.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-