Info

Par "AUTOINFO"

Nosaukums: "AUTOINFO"

Koncepcija: Bezmaksas laikraksts par satiksmes drošību un auto biznesu.

Auditorija: Autovadītāji, kurus interesē auto nozares jaunumi, tehnikas iespējas un vēsture.

Formāts: A2

Lpp skaits: 12- 18 lpp

Tirāža: 10 000

Iznāk vienreiz mēnesī.

Laikraksts "Autoinfo" ir vienīgais latviešu valodā iznākošais bezmaksas ikmēneša auto izdevums Latvijā, kurš ik mēnesi iznāk kopš 1996. gada decembra. Pēc laikraksta aptaujas datiem avīzes pastāvīgie lasītāji ir vīrieši vecumā no 22 līdz 47 gadiem.

"Autoinfo" iznāk reizi mēnesī, mēneša pirmajos datumos.

Laikraksta izplatīšanas vietas – visās CSDD nodaļās un tehniskās apskates stacijās. Avīze ir piejama Ceļu policijas nodaļas Rīgā, automazgātavās, autosalonos, ar kuriem ir noslēgti līgumi par laikraksta izplatīšanu, lielākajos Rīgas autoveikalos. Laikraksts regulāri informē lasītājus par CSDD aktualitātēm, pasaules un Latvijas autoindustrijas jaunumi.

Autonews.lv

Misija

Mēs rūpējamies par sabiedrības informēšanu, savu darbinieku motivāciju un īpašnieku interesēm. Mēs esam radošs uzņēmums, lai sniegtu objektīvu informāciju saviem lasītājiem un atdevi reklāmas no reklāmas - reklāmdevējiem.

Vīzija

Mēs vēlamies kļūt par vadošo interneta auto žurnālu Latvijā.
Mūsu vērtības

- Redakcija – mēs orientējamies uz rezultātu

- Stabilitāte – mums ir savs stils un tradīcijas

- Kvalitāte – mēs esam profesionāļi


LIETOŠANAS NOTEIKUMI
“AutoNews.lv” (Turpmāk tekstā „Autonews”) ir portāls, kura galvenais ziņu objekts ir transports. Ikviens „Autonews”  publicētais materiāls, kurā nav minēta atsauce uz citu ziņu avotu, ir oriģināldarbs, kas tiek aizsargāts saskaņā ar LR likumu par autortiesībām.
 
„Autonews” publicētās informācijas pārpublicēšana, kopēšana, arhivēšana vai pārveidošana citos medijos ir aizliegta.
Jebkura materiālu izplatīšana pieļaujama tikai saskaņojot ar „Autonews” redakciju pa tālruni vai e-pastu.
 
„Autonews” publicēto autoru viedokļi var atšķirties no portāla veidotāju viedokļa.

Komentēšanas iespēja
Katram „Autonews” lietotājam (Turpmāk tekstā lietotājs) ir iespēja komentēt „Autonews” publicēto rakstu un bildes, izsakot savu viedokli vai papildinot to. Komentāriem jābūt uzrakstītiem, ievērojot ētikas un pieklājības normas. Lietotājam ar savu komentāru aizliegts citus lietotājus kūdīt uz vardarbību, naidu, diskrimināciju, izplatīt cieņu aizskarošu informāciju un reklāmu. Lietotājam ir aizliegts slēpties aiz cita lietotāja segvārda.
 
Gadījumā, ja lietotājs publicējis komentāru, kas neatbilst lietošanas noteikumiem, „Autonews” ir tiesības to dzēst un informēt likumsargājošās iestādes par iespējamiem pārkāpumiem.

Lietotājam nav tiesību pieprasīt no „Autonews” autora vai citu atlīdzību par „Autonews” publicēto informāciju.
"Autonews" neuzņemas atbildību par lietotāju publicēto informāciju.

Lietotāju reģistrācija
Lai kļūtu par „Autonews” reģistrētu lietotāju, ir jāaizpilda reģistrācijas anketa. Reģistrācijas anketā jānorāda lietotāja reālie dati. Ja "Autonews" konstatē, ka dati ir nepareizi vai viltoti, „Autonews” ir tiesīgs dzēst lietotāja kontu un ziņot par to likumsargājošajām iestādēm.
Lietotājam ir aizliegts izplatīt piekļuves datus citām personām. Ja piekļuves dati ir nonākuši trešās personas rokās, ziņot par to „Autonews”.
 
Visi lietotāja reģistrācijas dati ir aizsargāti saskaņā ar LR likumu un nedrīkst tikt nodoti trešajām personām, izņemot LR normatīvajos aktos paredzētos gadījumus, ja tos pieprasa LR izziņas iestādes.
 
Aizmirstot reģistrētā lietotāja paroli, iespējams piešķirt jaunu paroli, kas tiek nosūtīta uz reģistrācijas anketā norādīto e-pastu. Ja reģistrācijas anketā norādīts nepareizs e-pasts, tad reģistrēta lietotāja konta paroli nav iespējams atjaunot.
 
Ja reģistrēts lietotājs vēlas dzēst savu lietotāja kontu, to iespējams izdarīt, nosūtot e-pastu uz „Autonews”. Dzēšot informāciju, visa informācija par lietotāju tiks dzēsta no „Autonews” datu bāzes neatgriezeniski.

Lietotāja rakstu un bilžu publicēšana
Lietotājam ir iespēja publicēt rakstus un bildes lietotāju sadaļā nosūtot „Autonews” redakciju. Publicētiem rakstiem un bildēm jābūt lietotāja oriģināldarbiem.

Rakstiem jābūt uzrakstītiem, ievērojot ētikas un pieklājības normas. Lietotājam ar savu publikāciju aizliegts citus lietotājus kūdīt uz vardarbību, naidu, diskrimināciju, izplatīt cieņu aizskarošu informāciju un reklāmu.
 
Gadījumā, ja lietotājs publicējis komentāru, kas neatbilst lietošanas noteikumiem, „Autonews” ir tiesības to dzēst un informēt likumsargājošās iestādes par iespējamiem pārkāpumiem.
 
Lietotājam nav tiesību pieprasīt no „Autonews” autora vai citu atlīdzību par „Autonews” publicēto informāciju.
„Autonews” neuzņemas atbildību par lietotāju publicēto informāciju.

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-