Palīdzēsim sagādāt apvidus automašīnas Ukrainas armijai!

Pievienots: 28. martā 2022 16:03 | Autors: AutoNews.lv | Komentāri: (1)

Jau mēnesi Eiropā notiek karš. Krievijas bruņotie spēki bez žēlastības iznīcina Ukrainas iedzīvotājus, kultūras vērtības, būves un ekonomiku, nemaz nerunājot par cilvēku (tostarp – diemžēl arī bērnu) upuriem...


Agresors bija ieplānojis Ukrainu okupēt trijās dienās, taču saņēma iespaidīgu prettriecienu un cieš milzīgus zaudējumus Uz šo brīdi RU karaspēks ir zaudējis teju 17 000 karavīrus, nemaz nerunājot par tehniku.


Ukraina cīnās, un arī Latvijas cilvēki steidz palīdzēt bēgļiem, gan UKR bruņotajiem spēkiem. Latvijas autosporta entuziasti mobilizējās, lai piegādātu ukraiņiem tik nepieciešamos apvidus automobiļus. Spēkrati tika pirkti par saziedotiem līdzekļiem un nogādāti Ukrainas brīvības cīnītājiem. Arī latviešu motobraucējs, kurš startējis ar KTM motociklu rallijreida «Dakāra» sacīkstēs, savu leģendāro «Nissan» pikapu uzdāvināja ukraiņiem.


Vienā no piegādes konvojiem, kurš ieguvis nosaukumu #TwitterKonvojs, uz Ukrainu, dzenot ukraiņiem piegādājamās mašīnas, devās arī AutoNews.lv redaktors Kaspars Bergmanis. Pēc atgriešanās Rīgā  viņu sameklēja  cilvēki, kuri lūdza noorganizēt apvidus auto iegādi un nogādāt to uz Ukrainu volontierim Dmitro, kurš sniedz palīdzību bruņotajiem spēkiem un civilajiem iedzīvotājiem. Auto tika atrasts, un Kaspars aicināja cilvēkus ziedot spēkrata un nepieciešamo mantu iegādei. Cilvēki ziedo nepieciešamo, taču joprojām ir ļoti vajadzīgas šādas lietas:


*armijas ekipējums: formas, uzkabes, bruņuvestes, ķiveres, taktiskie cimdi.


* portatīvie datori dronu vadībai ar jaudīgu procesoru un ilgspēlējošu bateriju.


* rācijas, binokļi, satalīttelefoni, baterijas, akumulatori.


* portatīvie saules bateriju paneļi, lai klajā laukā lādētu akumulatorus.


* LED gaismas un uz pieres liekamie lukturīši.


* Medicīniskie žņaugi un apsēji.


Konts, uz kuru ikviens tiek aicināts ziedot, lai palīdzētu ukraiņiem izcīnīt brīvību:


LV02HABA0551031483271


Ralfs Bergmanis 


Maksājuma mērķis: atbalsts Ukrainai


Vai: atbalsts ukrainu volontierim Dimitrijam auto iegādei

Komentāri:

Viesis: asda services - 7. aprīlī 2023 11:53

Sveiki
Vēlos izmantot šo iespēju, lai reklamētu mūsu kredīta piedāvājumu tiem, kam nepieciešama steidzama finansiāla palīdzība. Kā kredītu konsultants mēs esam gatavi finansēt investīciju projektus "aizdevumu ar atvieglotiem nosacījumiem" veidā. Mēs izsniedzam aizdevumus gan privātām, gan juridiskām personām ar ļoti zemu procentu likmi 3% gadā. Neatkarīgi no jūsu apstākļiem, pašnodarbināta persona, pensionārs, jums ir slikts kredītreitings, mēs varētu palīdzēt. Ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mums šodien, lai iegūtu plašāku informāciju.
Sazinieties ar mums: asdaservices24@gmail.com
Paldies.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-