Latvijā uzsāk Ford kravas auto tirdzniecību un apkopi

Pievienots: 12. martā 2021 22:09 | Autors: | Komentāri: (0)

Latvijā un Baltijā lielākais kravas automašīnu serviss SIA ZK 9 ir saņēmis tiesības Latvijā izplatīt Ford Trucks produkciju un veikt to apkopi.


 Ar sešdesmit gadu pieredzi smago automašīnu ražošanā bagātais Ford Trucks šobrīd strauji ienāk Eiropas tirgū, pretendējot uz savu tirgus daļu ar Ford Trucks F-MAX vilcēju, kas 2019. gadā saņēma gada starptautiskā kravas automobiļa titulu.


Ford Trucks starptautisko tirgu direktors Emrahs Dūmans: "Mēs esam lepni paziņot, ka esam ienākuši Latvijas tirgū ar ZK 9, kas ir liekākais kravas automašīnu un piekabju pēcpārdošanas uzņēmums Baltijas valstīs. Uzskatu, ka tā plašā pieredze, profesionalitāte, uz klientu orientētā pieeja ļaus popularizēt mūsu zīmolu visā Latvijā. Mēs turpinām paplašināt savu starptautisko tīklu 3 kontinentos (Eiropā, Āzijā un Āfrikā) un šobrīd darbojamies 44 valstīs. Latvija kā nozīmīga Baltijas daļa ir šīs izaugsmes stratēģijas galvenā sastāvdaļa. Mēs veltam visus spēkus, lai palīdzētu klientiem veikt pienākumus, piedāvājot 60 gadu ilgu dizaina un ražošanas izcilību, konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus ar pievienoto vērtību, kā arī plašu pārdošanas un servisa tīklu. Esmu pārliecināts, ka mūsu partneri pildīs mūsu zīmola solījumu “dalīt slodzi”, atbalstot mūsu klientus."


Ford Trucks modeļu gammā ir gan vilcēji, gan smagās automašīnas piegādes transportam un celtniecības, zemes izstrādes, komunālo, operatīvo darbu veikšanai. Ford Trucks savos modeļos uzstāda jaunākās paaudzes Ecotorq 9 un 12,7 litru dzinējus ar jaudu līdz 500 zirgspēkiem, kas pilnībā atbilst Eiropas izmešu prasībām, un komplektē tos ar modernām manuālajām un automatizētajām pārnesumkārbām, kā arī drošas braukšanas palīgsistēmām. 


 


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-