Atklāj jauna koncepta Latvijas zīmola DUS

Pievienots: 9. septembrī 2017 09:17 | Autors: Mudrīte Grundule | Komentāri: (0)

Augšlīgatnē ir atvērta pirmā jaunā zīmola KOOL degvielas uzpildes stacija (DUS) ar Latvijā neredzēta koncepta mazumtirdzniecības veikalu, kurā bez gaidīšanas varēs iegādāties siltas uzkodas. Tās galvenokārt tiek gatavotas no Latvijā audzētiem pārtikas produktiem, un piedāvājumā ir arī citi vietējo zemnieku produkti. Tuvāko gadu laikā plānots izvērst KOOL ērtas iepirkšanās veikalu tīklu vēl vairākās vietās valstī.Veikala gaumīgajā interjerā un eksterjerā izmantoti Latvijā ražoti kokmateriāli, un tirdzniecības zona iekārtota pārdomāti, lietderīgi izmantojot katru centimetru. Apmeklētāju ērtībām paredzēta atpūtas vieta un atsevišķa kafijas zona ar kafijas automātu, sīrupiem un silto vitrīnu uzkodām. Veikalā ir ļoti plaša tualete, kas piemērota arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Mājīgajā KOOL DUS veikalā nopērkami uz vietas pagatavoti brieža, liellopa un vistas gaļas burgeri, hotdogi ar tvaicētām desiņām, kā arī kartupeļi frī un veģetārie burgeri. Karstajā vitrīnā blakus kafijas automātam atrodas jau gatavi Latvijā ražoti burgeri, lai apmeklētājiem nebūtu jāgaida ēdienu vairākas minūtes. Desu cepšanai tiek izmantots grils ar lavas akmeņiem.

Veikala piedāvājumā ir arī piens, kas ir viens no lētākajiem reģionā. Nopērkamas arī citas iecienītas preces: šokolāde, vīns, preses izdevumi, rotaļlietas un, protams, garda kafija ar smalkmaizītēm. Līdz ar to KOOL veikali būs piemēroti kā ātras ēdienreizes ieturēšanai, tā arī dažādu pārtikas produktu iegādei.

«Sagaidām, ka mūsu klienti būs rīta kafijas un brokastu pircēji. Jau pirmajās darbības dienās redzams, ka ap pulksten septiņiem no rīta sākas cilvēku pieplūdums. Tie lielākoties ir autovadītāji, kuri dodas uz darbu Rīgā vai pretējā virzienā. Savukārt vakaros KOOL kļūst par pieprasītu vieta Augšlīgatnes iedzīvotājiem un preču pārvadātājiem. Brauc daudz jauniešu ar motorolleriem, kas nozīmē, ka cenu līmenis apmierina arī šo pircēju grupu,» stāsta SIA KOOL Latvija valdes loceklis Sandis Šteins.

DUS var iegādāties 95E markas benzīnu, autogāzi, Kool Premium klases dīzeļdegvielu ar Lubrizol piedevu, kas palielina dzinēja jaudu un tīra dzinēju, tādējādi sniedzot kopēju ekonomiju tās izmantošanā. KOOL ir izveidota lojalitātes karte, kuras īpašniekiem tiek piešķirtas atlaides degvielai, kafijai, uzkodām kā arī citām precēm. Līdz gada beigām paredzēts atvērt vēl vairākus KOOL veikalus, un pamazām attīstīt ērtas iepirkšanās veikalu tīklu Pierīgā un citur valstī.

Mazumtirdzniecības uzņēmums SIA KOOL Latvija tika dibināts 2016.gada septembrī, un piesaistījis riska kapitālu 1,5 miljonu eiro apjomā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 620 001 eiro. 32,26% tā kapitāldaļu pieder Druvim Mūrmanim un Kristīnei Mūrmanei, 32,26% - alternatīvo ieguldījumu fondam ZGI-3, kurā investējusi attīstības finanšu finansu institūcija Altum, vēl 32,26% kapitāldaļu pieder kompānijai DAL Decision Alliance, bet 3,22% - SIA Duso.

Informācija:

Mudrīte Grundule

Prospero sabiedrisko attiecību aģentūra

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-