Unikāla iespēja- iekļūt Pasaules Rallijkrosa čempionātā komandā

Pievienots: 15. septembrī 2016 21:12 | Autors: Audi sport experience | Komentāri: (0)

Audi Latvija sadarbībā ar Audi Sport piedāvā auto entuziastiem un zīmola faniem kļūt par daļu no Mattiasa Ekstroma Rallycross komandas (EKS komandas) FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta Latvijas posmā, kas Rīgas Biķernieku trasē norisināsies no 30. septembra līdz 2. oktobrim.Zviedru auto sportists Mattias Ekstrom, kas pārstāv Audi Sport jau kopš 2001. Gada, ir divkāršais DTM rallija čempions un trīskāršais Čempionu Rallija (Race of Champions), kas pulcē pasaules prestižāko sacīkšu braucējus, uzvarētājs. 

Kas tev jādara? Piesakies Audi Latvija sadarbībā ar Audi Sport rīkotajam konkursam un FIA Pasaules Rallijkrosa čempionātu varēsi vērot nevis no tribīnēm, bet tā aizkulisēm, kopā ar Mattiasu Ekstromu un EKS komandu. Lai pieteiktos, tev nepieciešams plūstoši runāt angliski, jābūt radošam un aizrautīgam auto sporta fanam/entuziastam, kā arī jāizpilda vienkārši konkursa nosacījumi:  

1.    Izvēlies vienu draugu, kurš ir tik pat jūsmīgs autosporta fans un ar kuru kopā vēlies doties šajā unikālajā piedzīvojumā;

2.    Pastāsti mums, kāpēc tieši jūs vislabāk iederaties EKS komandā. Tev un tavam draugam nav obligāti jābūt mehāniķim vai jāpārzina visi riepu veidi, bet noteikti mēģini atrast rozīnīti, kas jūs atšķir no pārējiem pretendentiem;

3.    Izvēlies savu mīļāko RS vai R modeli.


Neaizmirsti savam pieteikumam pievienot bildi vai video, kur esi kopā ar draugu. Pasteidzies, pieteikumus pieņemsim vien līdz 27. septembrim. 

Kā tiks noteikts uzvarētājs? Aicini visus savus draugus un paziņas ielūkoties konkursa lapā un spiest “like”, jo uzvarētāju noteiks tautas balsojums. Ja tavs pieteikums izrādīsies unikālākais un saņems visvairāk balsu, gaidi zvanu no Mattiasa Ekstroma. 

EKS/Audi Sport uzvarētājam segs ceļa un citus izdevumus, nodrošinās EKS komandas oficiālo formu un piekļuvi visiem labumiem, ko vien var saņemt FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta  aizkulisēs.  Ja  esi  gatavs iesaistīties sīvā cīņā par vietu EKS komandā, nāc uz konkursa lapu un piesakies!

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-