Ford Galaxy varēs vest septiņus.

Pievienots: 30. jūnijā 2015 16:39 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Jaunais Ford Galaxy garantē greznu braukšanas pieredzi septiņiem cilvēkiem, pateicoties pirmklasīgām un izsmalcinātām tehnoloģijām un materiāliem, kas optimizē braukšanas kvalitāti, uzlabo sēdekļu komfortu un nodrošina zemāku trokšņa līmeni salonā.




"Galaxy vienmēr ir bijis automobilis, kas veidots, ņemot vērā septiņu cilvēku vajadzības, un mūsu jaunais Galaxy modelis paceļ šo filozofiju jaunā līmenī, ļaujot katram pasažierim baudīt izcilu komfortu un izsmalcinātību," stāsta Ford Galaxy galvenais programmu inženieris Endrjū Kernahans.


Automobilī izmantotas tādas tehnoloģijas kā: aizmugurējā piekare ar vienlaidu savienojumu, kas nodrošina vienmērīgāku un klusāku braucienu un labāk absorbē triecienus, Ford adaptīvā stūres sistēma, kas garantē labāku vadības precizitāti, braucot ar lielāku ātrumu, lai vieglāk pārvietotos starp joslām, kā arī uzlabo manevrētspēju, braucot lēnāk, Ford konturētie sēdekļi, kas samazina muskuļu saspringumu priekšā sēdošajiem, jo īpaši garākos braucienos.


Tāpat jaunajā Galaxy īpaši padomāts par aizmugurē sēdošo pasažieru komfortu - automobilī iestrādāta speciāli veidota klimata sistēma, kā arī optimizēta salona ietilpība, ko nodrošina plakanāku sēdekļu tehnoloģija un sēdekļu konturēšana. Savukārt, pateicoties uzlabotai virsbūves konstrukcijai un akustiskajam stiklam, būtiski samazināts arī salona trokšņu līmenis. Par izsmalcinātu dizaina elementu jaunajā automobilī kļuvuši arī salona griesti, kas pārklāti ar īpaši veidotu, troksni absorbējošu audumu.


"Ģimenes visā Eiropā ir izaugušas līdz ar Galaxy. Klientus pārliecina tā spējas pārvadāt septiņus cilvēkus, vienlaikus nodrošinot augstākās klases komfortu un drošību un pārsteidzot ar nepārspējamu daudzpusību," stāsta Ford of Europe Mārketinga, pārdošanas un klientu apkalpošanas nodaļas viceprezidents Rolants de Vārds. "Jaunais Galaxy izceļ šīs īpašības ar uzlabotu dinamiku, degvielas ekonomiju un izsmalcinātību, kā arī praktiskām inovācijām."


Jaunais Ford Galaxy ir kļuvis daudz pielāgojamāks, pateicoties ar vienu pogas spiedienu darbināmai un klasē pirmajai trešās sēdekļu rindas pacelšanas funkcijai. Lai uzlabotu autovadītāja un pasažieru komfortu, gan pārvietojoties pa pilsētu, gan braucot pa lielceļu, automobilī iestrādātas tādas tehnoloģijas kā inteliģentais ātruma ierobežotājs, pirmssadursmes bremzēšanas palīgsistēma ar gājēju uztveršanas funkciju un priekšējā kamera ar dalīto 180 grādu skatu.


Izsmalcināta dzinēju tehnoloģija, tostarp Ford jaunais 2,0 litru Bi-Turbo TDCi dīzeļdzinējs ar 210 zirgspēku jaudu, nodrošina CO2 izmešu daudzuma samazinājumu par 24 procentiem. Jāatzīmē, ka Ford inteliģentā visu riteņu piedziņa modelī Ford Galaxy ir iekļauta pirmo reizi, tādējādi uzlabojot vilkmi un saķeri ar ceļa segumu, pateicoties nevainojamai pārejai no priekšējo riteņu piedziņas uz visu riteņu piedziņu.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-