Audi Q3 Latvijā maksās no 29 900 eiro.

Pievienots: 11. martā 2015 08:39 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

"Q3" - sportisks, efektīvs un daudzpusīgs - pilsētas transporta līdzeklis, kas vienlīdz labi vadāms pa ceļiem un bezceļiem; tagad pieejams arī Latvijā




 


Dizains, kura daudzas detaļas ir padarītas izsmalcinātākas, izsaka Audi Q3 sportisko raksturu; zemā jumta līnija un lēzenie D statņi uzsver tā dinamisko stilu. Jauno dizainu un sportiskās plūdlīnijas papildina četras paketes, ar kurām klienti var papildināt transporta līdzekļa eksterjera dizainu. Pārveidotajās priekšējās gaismās tagad standartā tiek izmantota xenon plus tehnoloģija. Papildaprīkojumā piedāvātās LED priekšējās gaismas ir sevišķi spilgtas un energoefektīvas. Audi tās piedāvā apvienojumā ar dinamiskiem pagriezienu signāliem, kas integrēti līdzīgi pārveidotajās LED aizmugurējās gaismās. SUV bāzes versijas pašmasa (bez vadītāja) ir tikai 1385 kilogrami. Motora pārsegs un bagāžnieka nodalījuma durvis ir izgatavotas no alumīnija. Tāpat kā ierasts Audi Q modeļiem, nesadalītās aizmugurējās gaismas integrētas bagāžnieka nodalījuma durvīs, kas apvijas ap statņiem.


Iekšpusē Audi Q3 piedāvā plašu telpu, kuras ergonomiskais, augstākā amatniecības līmeņa dizains uzsver tā premium modeļa statusu. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 460 litri, ko iespējams palielināt līdz 1365 litriem, noliecot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes. Standarta aprīkojumā iekļauts izvelkams bagāžas nodalījuma pārsegs. Audi kā opciju piedāvā arī elektrisko bagāžnieka nodalījuma vāku. Dzinēju piedāvājumā ietverti četri TFSI un divi TDI motori, kas spēj attīstīt 110 kW (150 ZS) līdz 162 kW (220 ZS) jaudu. Visi dzinēji ir tik jaudīgi, cik ekonomiski. Ar 2.0 TDI ultra aprīkotam Q3 degvielas patēriņš jauktā režīmā ir tikai 4,4 litri uz 100 kilometriem, bet emisiju daudzums - 114 grami CO2 uz kilometru. Uzsākot atjaunotā Q3 modeļa tirdzniecību, Audi Latvijā sarūpējis īpašu piedāvājumu: Audi Q31.4TFSI CoD S tronic, 150 ZS un komforta aprīkojumu par 29 900 EUR. Aprīkojumā ietilpst: Priekšējo sēdekļu apsilde, Radio Concert, multifunkcionāla 4 spieķu stūre ar ādas apdari (Basis un Design modeļiem), multifunkcionāla 3 spieķu Q dizaina sporta stūre ar ādas apdari (Sport modeļiem), elektriski regulējami un apsildāmi ārējie atpakaļskata spoguļi, vadītāja informācijas sistēma, automātiska klimata kontroles sistēma, ar saules sensoru, gaismas un lietus sensors, Cruise control - automātiska ātruma uzturēšanas ierīce, priekšējais centrālais rokas balsts, noparkošanās palīgs aizmugurē.



 



Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-