Saņemt, ko vēlies.

Pievienots: 15. aprīlī 2013 16:59 | Autors: Aura Auto | Komentāri: (0)

SIA „AURA AUTO”, kas Latvijas iedzīvotājiem vairāk ir zināma kā „Mitsubishi” un „Mazda” automašīnu autorizētais pārstāvis, piedāvā jaunu servisu — mazlietotu „premium” klases automašīnu piegādi, atbilstoši klienta vēlmēm.Neviļus rodas jautājums: ar ko šāds automašīnas iegādes veids atšķiras no automašīnas pirkšanas ierastās procedūras kādā no auto tirdzniecības plačiem, kas piedāvā ļoti plašu automašīnu klāstu par bieži vien arī ļoti pievilcīgām cenām? Atbilde ir vienkārša — ar godīgu attieksmi pret klientu.

Nevienam vairs nav noslēpums, ka lietotās automašīnas mūsu tirgū bieži vien nonāk „tieši no Vācijas, ar kurām ir braucis vecs mācītājs tikai svētdienās uz baznīcu, un 15 gadus vecam dīzelim ir tikai 160 000 km liels nobraukums”. Tā pircējam nav ne mazākās iespējas uzzināt, kas ar viņa noskatīto automašīnu ir darīts pirms tam un kāds ir tās reālais nobraukums. Bieži vien automašīna, kas ievesta „tikko no Vācijas”, Latvijā maksā lētāk nekā pašā Vācijā. Jautājums, kādēļ tas tā ir, zinot mūsu lietoto auto tirgus skarbo ikdienu, atkrīt pats no sevis.

Kā notiek mazlietotas automašīnas iegāde ar SIA „AURA AUTO” starpniecību, un ko īsti nozīmē godīga attieksme pret klientu? Klients vēlas iegādāties mazlietotu automašīnu no Eiropas. SIA „AURA AUTO” darbinieki, kas lieliski orientējas mazlietotu automašīnu tirgū, paši vai ar savu partneru palīdzību piemeklē klienta vēlmēm atbilstošu mazlietotu automobili. Automašīna tiek pārbaudīta un piegādāta klientam tādā stāvoklī, kādā tā ir iegādes brīdī — ar tās reālo nobraukumu un pilnu atskaiti par tehnisko stāvokli. Ja ir nepieciešami kādi remontdarbi, SIA „AURA AUTO” tos veic, attiecīgi informējot par to klientu. Pēc visām šīm darbībām klients iegūst savā īpašumā kvalitatīvu transporta līdzekli, kurš neprasa nekādus papildu ieguldījumus, ir spējīgs bez aizrādījumiem izturēt tehnisko apskati, turklāt klients iegūst auto ar pilnu informāciju par tā stāvokli, nevis kaķi maisā. Piegādātajiem automobiļiem būs spēkā visi ražotāja noteiktie garantijas nosacījumi, ja automašīna tika iegādāta ražotāja garantijas laikā, tādēļ, ka „AURA AUTO” piedāvā saviem klientiem arī automašīnas, kas pie dīleriem ir pildījušas demo auto funkcijas.

Otrs svarīgs aspekts, ko SIA „AURA AUTO” nodrošina saviem klientiem, ir iespēja noformēt iegādājamo automašīnu līzingā. Līzinga kompānijas, kā zināms, nelabprāt iesaistās darījumos ar ārvalstīm, bet, ņemot vērā, ka SIA „AURA AUTO” jau daudzus gadus sadarbojas ar Latvijas vadošajiem finanšu tirgus dalībniekiem, klientiem tiek sniegta iespēja piegādājamās automašīnas iegādāties ar līzinga palīdzību. Faktiski klients jau pirms automašīnas iegādes var noskaidrot, kādi ir līzinga nosacījumi, zinot automašīnu, tās iegādes vērtību, klientu un piegādes laiku, „AURA AUTO” darbinieki jau pirms auto „ierašanās” Latvijā laikus palīdzēs atrisināt šos jautājumus.

Komisija par „AURA AUTO” sniegtajiem pakalpojumiem ir tikai 3% no iegādātās automašīnas vērtības, bet ne mazāka par 600 EUR. Ja klients izvēlas, ka viņam automašīnu piegādā „AURA AUTO”, tiek veikta automašīnas reģistrācija, tehniskā apskate CSDD, un klients apmaksā tikai šo darbību tiešās izmaksas.

Patīkama apkalpošana, pārdevējs ar labu reputāciju, atklāts iegādes process, un mazlietota automašīna kļūst par jūsu īpašumu — tas ir iespējams, pateicoties SIA „AURA AUTO”.



SIA „Aura Auto" Brīvības 224, Rīga

Tālr.: +371 67 800 622; +371 67 800 633

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-