Arī pērkot jaunu automobili, jāpārbauda, vai tas jau nav piekrāsots.

Pievienots: 17. janvārī 2013 13:34 | Autors: Rīga Radio | Komentāri: (0)

Arī jaunu automobili pērkot ir jāpārbauda, vai viņš jau nav piekrāsots. Dažreiz gadās, ka transportēšanas laikā pilnīgi jauna mašīna iekļūst satiksmes negadījumā, piemēram, apdauza kādu spārnu, vai jumta daļu. Šādās situācijās arī autosalonos mašīna tiek remontēta un kādam pārdota, apgalvoja izdevniecības AutoInfo direktors Kaspars Bergmanis sarunā ar Arni Blodonu pirmdien Rīga Radio 94.5 FM notikušajā raidījumā Auto pasaule.




Viņš arī brīdina, ka, ja tas netiek piefiksēts auto pirkšanas laikā, tad vēlāk, kad īpašnieks vēlēsies pārdot automašīnu, tas var radīt problēmas, jo jaunais pircējs var atklāt to, ka auto ir avarējis.Jānis Aizpors Rīga Radio notikušajā intervijā izdevniecības "AutoInfo" direktors kopā ar raidījuma vadītāju Arni Blodonu meklēja risinājumu tam, kā izvairīties no situācijas, kad klients, pats to nezinot, var iegādāties avarējušu automašīnu.


 


Kaspars Bergmanis klausītājus iepazīstināja arī ar tā saucamo automašīnas krāsas biezuma noteicēju, kas lieliski palīdz notiekt to, cik bieza ir auto krāsa, tādējādi parādot,  Dace Junovavai auto ir bijis pārkrāsots tā lietošanas laikā. Raidījumu "Auto pasaule" vada auto un moto žurnālists Arnis Blodons. Raidījums ir dzirdams Rīga Radio ēterā katru pirmdienu no plkst.18:00 līdz 19:00. Raidījums piedāvā sarunas par cilvēkiem un viņu attiecībām ar autotehniku, auto un moto tehnikas apskatus, informāciju par dzelžu uzturēšanu kārtībā, kā arī pievēršas drošībai uz ceļiem un sporta pasākumiem. Kaspars BergmanisPagājušajā raidījumā studijā viesojās Valsts Policijas priekšnieks Ints Ķuzis, bet šoreiz kopā ar Kasparu Bergmani studijā bija ieradušies arī CSDD Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Jānis Aizpors, Sertificēts valsts tiesu eksperts Oskars Irbītis un Dace Junova (www.4rati.lv). Ikviens interesents var raidījumu noklausīties arī ierakstā radio mājas lapas www.rigaradio.lv sadaļā Audio bārs.



Melu detektors- ko dod krāsas biezuma mērītājs


 


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-