"Skandi Motors" sācis jaunā "Mitsubishi Outlander" tirdzniecību.

Pievienots: 27. septembrī 2012 11:11 | Autors: Skandi Motors | Komentāri: (1)

Tirdzniecībā Latvijā nonācis jaunais Mitsubishi Outlander un Oficiālais Mitsubishi dīleris Latvijā SIA Skandi Motors ir pārdevis pirmo šī modeļa spēkratu!










Vide, kvalitāte un drošība apvienojumā ar jau zināmo braukšanas sniegumu - jaunais Outlander ir sasniedzis izcilu līdzsvaru starp visiem šiem elementiem. Turklāt katrs no šiem elementiem ir vēl nebijuši augstā līmenī.

Stepans Zabunovs, pirmais jaunā Outlander pircējs teic, ka izvēlējies jauno Outlander pirmkārt jau Mitsubishi zīmola dēļ, kas aizrautīgi paaudzēs sev līdzi nes pārbaudītas vērtības. "Visvairāk jaunais Outlander patīk tā maigās gaitas un ekonomiskuma dēļ. Tie arī bija tie galvenie iemesli, kādēļ izvēlējāmies pirkt jauno Outlander."

"No iepriekšējā modeļa Jaunais Outlander atšķiras ar uzlabotu skaņas izolāciju. Tam ir daudz klusāka aerodinamika," teic Skandi Motors tirdzniecības konsultants Valdis Cibuls, turpinot: "braucot ar ātrumu 120km/h automašīnu nevar dzirdēt. Automašīna piemērota arī braukšanai pa grants ceļu -sajūta, kā braucot pa šoseju."

Kāpēc būtu jāpērk jaunais Outlander? "Beidzot tam ir parādījušies daudzi moderni jauninājumi, piemēram, start/stop sistēma, adaptīvā kruīzkontrole, joslu maiņas un iespējamās frontālās sadursmes brīdinājuma asistenti," saka Aldis Zelmenis, "Dienas Bizness" žurnālists. Turpinot: "Interesanti, ka nemainot savus apkārtmērus, jaunais Outlander ir kļuvis ērtāks, tostarp arī bagāžas telpa no 541litra izaugusi līdz 591litram. Nolokot ne tikai trešo, bet arī otro sēdekļu rindu, Outlander astes gala ietilpība no 989 litriem ir pieaugusi līdz pat 1022 litriem."

Skandi Motors jauno Outlander piedāvā trijos aprīkojuma līmeņos: Invite, Intense un Instyle Plus ar iespējamiem 2.0l benzīndzinējiem un 2.2.l dīzeļdzinējiem. Atkarībā no izvēlētā dzinēja un ātrumkārbas tipa, degvielas patēriņš ir no 5.4 līdz 6.8 l/100 km.

Mitsubishi Outlander "Invite" aprīkojuma versija maksā 24 200 EUR iesk. PVN, "Intense" versijā sākot no 27 900 EUR iesk. PVN, savukārt "Instyle Plus" no 33 500 EUR iesk. PVN.

Skandi Motors aicina interesentus apskatīt un veikt testa braucienus ar jauno Mitsubishi Outlander Rīgā, Lielirbes ielā 32 vai Liepājā, Brīvības ielā 146c. Visi, kas būs izbraukuši testa braucienā ar jauno Mitsubishi Outlander līdz oktobra beigām, piedalās izlozē par iespēju laimēt jauno Mitsubishi Outlander uz nedēļas nogali!



 

Komentāri:

Viesis: Riko - 6. jūlijā 2013 16:06

Malači, vairāk par skandi motors variet uzzināt http://www.autokrediti.lv/skandi-motors/

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-