„24h izpārdošana” ietvaros ir pārdotas 51 auto.

Pievienots: 6. jūnijā 2012 13:05 | Autors: Marika Celma. SIA Hansa Auto. | Komentāri: (0)

Akcija „24h izpārdošana” notika „Amserv” grupas autocentros Rīgā, Liepājā, Ventspilī. 1. un 2. jūnijā tika pārdotas 36 jaunas „Opel” automašīnas, 9 jaunas „Peugeot” markas automašīnas, 5 „Chevrolet” automašīnas un viena mazlietota automašīna.


„Mums ir prieks, ka akcija „24h izpārdošana” gadu gaitā ir kļuvusi atpazīstama, un Latvijas iedzīvotāji to izmanto, lai automašīnas iegādātos izdevīgāk”, atzīst SIA „Hansa Auto” tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa. „Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, akcijas rezultāti ir pieauguši, tikai šogad iezīmējās jauna tendence – pircēji priekšroku dod jaunām, nevis mazlietotām automašīnām,” turpina Zigurds Liepa.

      Akcijas laikā pieprasītākās bija „Opel Astra Classic Caravan” un „Astra Classic” automašīnas, tām sekoja, „Opel Insignia HB” un „Insignia Sports Tourer”. Izdarīt izvēli par labu – „Opel Insignia”, pircējiem palīdzēja ne tikai pats - revolucionārais, dažādu augstu atzinību saņēmušais „Opel” modelis, bet arī īpašās akcijas atlaides, kas atkarībā no automašīnas komplektācijas sasniedza no 6 000 līdz pat 6 300 latiem. Akcijas laikā jaunus saimniekus ieguva arī jaunākais „Opel” salonos pieejamais modelis – „Zafira Tourer”, dažādi „Chevrolet” modeļi un komercautomašīnas: „Opel Vivaro”, „Opel Combo”, „Peugeot Boxer” un „Peugeot Partner” u.c.

        
Spītējot ne pārāk labvēlīgajiem laika apstākļiem, autocentros valdīja neformāla gaisotne. „Opel” autocentros viesi tika cienāti ar alu Hefeweissbier, kas tika piegādāts no pasaulē vecākās alus darītavas Weihenstephan, kas atrodas Bavārijā.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-