Trāpīgais Džonijs- rīdzenieks Arvīds Ceļmalis

Pievienots: 8. oktobrī 2009 18:47 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (2)

Pirmais Latvija reģistrētais hibrīdauto „Honda Insight” tiek pie sava saimnieka par 195 latiem !
Šodien, Rīgā, SIA „Neste Latvija” apbalvoja loterijas „Trāpīgais Džonijs izaicina tevi!” uzvarētāju Arvīdu Ceļmali, kurš balvā ieguva Latvijā nepopulāru, 2009.gada hibrīdauto „Honda Insight” un velosipēdu „Panther XR444”.

 

Uzvarētājs tika noskaidrots loterijā starp trāpīgākajiem, kuri no šī gada 1.maija līdz 30.septembrim bija precīzi iepildījuši auto bākā 31 litru degvielas kādā no „Neste A24” degvielas uzpildes stacijām Latvijā.

Ilze Pērkone, SIA „Neste Latvija” mārketinga un klientu attiecību vadītāja: „“Trāpīgais Džonijs izaicina tevi!” ir pirmā šāda apjoma loterija, kādu organizējām „Neste Latvija” pastāvīgajiem un pagaidām vēl ne tik pastāvīgajiem klientiem. Mums ir liels prieks un gandarījums, ka atsaucība ir bijusi necerēti liela – piecu mēnešu laikā gandrīz 200 tūkstošus reižu bija veikta precīzi 31 litra degvielas uzpilde. Tāpat esam saņēmuši daudz labas
atsauksmes, jo īpaši no mūsu pastāvīgajiem klientiem – „Neste” karšu īpašniekiem – par kampaņas ideju, izpildījumu un, protams, vērtīgo galveno balvu. Plānojam arī turpmāk organizēt šāda vai līdzīga veida kampaņas“.

Automašīnas „Honda Insight” ieguvējs Arvīds Ceļmalis: „Ziņu par laimēto automašīnu saņēmu esot Romā. Tā nāca kā patīkams pārsteigums, īpaši tāpēc, ka pēc pāris nedēļām ar jauno auto varēšu vest mājās jaundzimušo meitiņu un sievu. Kopumā es uzpildu auto ar 31l degvielas deviņas reizes un viena no tām bija liktenīga“.

„Neste Latvija” pasniegtais laimests Arvīda Ceļmalim ir Latvijā pagaidām nepopulārs „Honda Insight” hibrīdauto –  inovatīvs un pret apkārtējo vidi saudzīgs. Tās akumulators uzlādējas bremzējot, dzinējs automātiski izslēdzas stāvot pie luksoforiem, kā arī Honda Insight ir aprīkots ar borta datoru, kas izrēķina katra brauciena efektivitāti un ekonomiju un informē par to ar īpašu gaismas indikācijas signālu mērinstrumentu panelī.

Laikraksts „AutoInfo” jūlijā jau ir izmēģinājis „Honda Insight” un novembra laikrakstā varēs izlasīt degustāciju, kurā „Insight” tiek salīdzināta ar savu sūrāko konkurentu jauno „Toyota Prius”. 

Komentāri:

Setup - 9. novembrī 2009 17:04

Jā, tikai kaut kā Nestes mājaslapā nevar atrast informāciju, ne par
uzvarētājiem, neko. Kuri bija tie liamīgie, kuri vinnēja simts litru degvielas? Man pat paldies nepateica, domāju ka citiem arī.

Viesis: gbfoocy - 23. jūnijā 2011 04:04

1m21YT <a href="http://qgvxqhutolxa.com/">qgvxqhutolxa</a>, [url=http://qlggjlpcesan.com/]qlggjlpcesan[/url], [link=http://yjyyqpxoxnad.com/]yjyyqpxoxnad[/link], http://hhhjfzyymumj.com/

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-