Laikrakstam „AutoInfo” 15 !

Pievienots: 1. decembrī 2011 15:57 | Autors: Kaspars Bergmanis, laikraksta AutoInfo redaktors | Komentāri: (3)

Pirms piecpadsmit gadiem — 1996. gada decembrī — pie sava lasītāja devās pirmais laikraksta „Informācija autovadītājiem” numurs. Kopš tā laika esam auguši gluži kā bērns. Mācījāmies staigāt, runāt un neraudāt par nobrāztiem celīšiem un uzdauzītiem puniem. Esam gan aprunāti, gan pelti un neieredzēti. Mūs vadīja un vada vēlme strādāt, rakstīt par saviem iespaidiem, atklāt vēsturiskus faktus par automobiļiem un — kopš neseniem laikiem — arī par motocikliem.


Šodien laikraksts „AutoInfo” ir kļuvis par vecāko drukāto auto mediju Latvijā. Diemžēl daudzi latviešu valodā izdotie laikraksti un žurnāli par auto vairs neiznāk. Kad radās „AutoInfo”, internets, kurš šodien ir dzīves neatņemama sastāvdaļa, bija tikai retajam. Sākās jauna ēra, kurā dominēja citāda saziņa, iespēja komentēt un kritizēt. Pateicoties globālajam tīmeklim, bankrotēja daudzi drukātie mediji, jo tos pārstāja pirkt, bet reklāmdevēji — izvietot reklāmas. Ko darīt?

Ejot līdzi laikam, „AutoInfo” publikācijas ir vienkopus izlasāmas arī laikraksta interneta žurnālā „AutoNews.lv”.  Izveidojot „AutoNews.lv”, laikraksta redakcija ir devusi iespēju lasītājiem atrast informāciju, kuru meklē globālajā tīmeklī. „AutoInfo” arhīvā ir daudz interesantu materiālu, kuri vēl nav ievietoti mūsu portālā „AutoNews.lv”, bet darbs pie tā pilnveidošanas turpinās.

Piecpadsmit gadi nav maz. Ir izaugusi jauna paaudze, kura brauc ar mopēdiem, motocikliem un automobiļiem. Daudz jaunu tehnoloģiju tiek ieviests mūsdienu spēkratos, un pilnīgi iespējams, ka ar benzīnu darbināms auto pēc 15 gadiem būs atrodams tikai motormuzejos. Atskatoties uz padarīto, gribu pateikties visiem, kuri ir strādājuši un strādā laikraksta „AutoInfo” redakcijā, jo bez šo cilvēku darba nebūtu laikraksta. Ļoti ceru, ka mēs būsim kopā vēl turpmākos 15 gadus un dzīvosim valstī, kurā runā un lasa latviešu valodā, valstī, kurā ir ceļi bez bedrēm, autovadītāji pieklājīgi un cilvēki laimīgi.

Ar cieņu,

Kaspars Bergmanis,

izdevniecības „AutoInfo” direktors


 

Komentāri:

Viesis: Erdinger - 2. decembrī 2011 09:31

APSVEICU!

MAD_DOG - 4. decembrī 2011 12:34

Apsveicu! Pat neticās, ka ir tik daudz...

Viesis: Krown - 20. decembrī 2011 12:59

No sirds apsveicam un vēlam augt un pastāvēt, kļūt pieprasītākiem vēl un vēl, turēt savu augsto kvalitāti un informēt auto/moto vadītājus par jaunumiem un faktiem arī turpmāk, tikpat interesanti un ar degsmi, kā līdz šim!!!
Ar cieņu un veiksi turpmāk,
Krown komanda

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-