Amserv piedāvā tūningu ar WALD elemetiem.

Pievienots: 10. augustā 2011 12:41 | Autors: Amserv Motors | Komentāri: (1)

Pirmo reizi Latvijā veikts "Toyota Land Cruiser V8" pilns tūnings ar WALD elementiem















Autosalonā "Amserv Motors", kas ir vienīgie pasaulē pazīstamās japāņu autotūninga kompānijas WALD pārstāvji Baltijā, pirmo reizi Latvijā veikts automašīnas Toyota Land Cruiser V8 pilns tūnings ar WALD elementiem. Šādi aprīkotā auto fotoattēli ievietoti arī WALD oficiālajā mājas lapā, kas ir augsts profesionalitātes novērtējums "Amserv Motors" speciālistiem.

Land Cruiser V8 aprīkošanai izmantots WALD izstrādātā zīmola Black Bison tūninga komplekts. Tajā ietilpst priekšējā bufera uzlika, sānu sliekšņi, aizmugures bufera uzlika, jumta uzlika, sportiska stila spārnu paplašinājumi, izplūdes sistēma. Izmantojot šos aksesuārus, LC V8 vizuālais tēls ieguvis jaunus, sportiska dizaina vaibstus, kas to padara īpaši efektīgu. Jāatzīmē, ka zīmols Black Bison pasaules autotūninga profesionāļu aprindās novērtēts kā oriģināls, augstākās kvalitātes risinājumu komplekts. Black Bison komplektācija tiek piedāvāta, arī citu marku automašīnām. Jāpiebilst gan, ka šajā piedāvājumā ir tikai komplektācija auto ārējā vizuālā tēla uzlabošanai, bez iespējas dzinēja jaudas palielināšanai vai piekares pārbūvei.

1992.gadā Japānā, Osakā dibinātā tūninga kompānija WALD šobrīd ir viens no populārākajiem tūninga zīmoliem visā pasaulē, ko raksturo izcila kvalitāte, oriģinalitāte un unikāli risinājumi. WALD specializējās tūninga elementu izveidē premium klases auto segmentā. WALD izstrādā atsevišķus komplektu piedāvājumus gandrīz visiem prestižo automašīnu zīmoliem, kā Mercedes Benz, Bentley, Lexus, Toyota, BMW, Range Rover, Bentley, Lamborghini, Aston Martin, Infinity un citām.

Toyota Land Cruiser V8 ir lielākais modelis Land Cruiser saimē Eiropā, kuras vēsture sniedzas teju 60 gadus ilgā pagātnē. Jaunais V8 pieejams ar astoņu cilindru turbodīzeļa dzinēju un tā aprīkojumā izmantotas vairākas jaunas tehnoloģijas, piemēram, Kinetic Dynamic Suspension System, kas ievērojami uzlabo auto stabilitāti, gan Multi-terrain Select funkcija, Multi-terrain Monitor ar četrām videokamerām, stūres leņķa displeju un Crawl Control sistēmu, kas nodrošina augsta līmeņa vadāmību un tehnisko atbalstu.





 

Komentāri:

Anry - 12. augustā 2011 11:58

Nu bet tā cena...

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-