"BMW" modeļu klāsts no 2011.gada rudens

Pievienots: 1. jūlijā 2011 13:10 | Autors: Wess Select | Komentāri: (0)

Sākot no 2011.gada rudens, jaunizstrādātie dzinēji, novatoriskās BMW ConnectedDrive funkcijas un neskaitāmi citi pievilcīgi standarta aprīkojuma un papildaprīkojuma uzlabojumi vēl vairāk bagātinās BMW modeļu klāsta daudzveidību un piešķirs zīmola raksturīgajām iezīmēm jaunu dimensiju. Vairākām modeļu sērijām būs pieejami jaunizstrādāti benzīna dzinēji un dīzeļdzinēji uz BMW TwinPower Turbo tehnoloģijas bāzes, tādējādi kārtējo reizi palielinot vadītprieku un vēl vairāk samazinot degvielas patēriņu un izmešus. Tajā pašā laikā BMW EfficientDynamics tehnoloģiju klāsts, kas uzstādīts kā standartaprīkojums, būs pieejams vēl vairākām modeļu sērijām.







Jauna virsbūves krāsojuma apdare un salona apdares versijas, papildu funkcijas komforta palielināšanai un jaunas sistēmas saiknes izveidei starp vadītājiem un viņu automobiļiem un apkārtējo vidi vēl vairāk uzsver individuālo modeļu augsto kvalitāti. Piemēram, no 2011.gada rudens vairākiem modeļiem būs pieejamas reāllaika satiksmes informācijas un lietotņu funkcijas, ko nodrošina BMW ConnectedDrive.


BMW 3.sērijas klāsts - pievilcīgi versiju modeļi, kas piešķir individualitāti


Sākot no 2011.gada rudens, BMW 3.sērijas Coupé un BMW 3. sērijas Convertible modeļi būs pieejami Exclusive versijā un M Sport versijā. Precīzi saskaņotas dizaina nianses un aprīkojuma iespējas sniedz klientiem iespēju piešķirt automobilim vai nu izteiktu izsmalcinātību, vai dinamiskumu. Pirmo reizi BMW 3.sērijas Convertible modelim būs pieejams BMW Individual cietais jumts ar kontrastējoša krāsojuma apdari. Turklāt BMW 320d EfficientDynamics Touring modelis būs pieejams arī īpašajās Exclusive un Lifestyle versijās.


BMW 5.sērijas klāsts - vēl efektīvāks, pateicoties BMW TwinPower Turbo


BMW 5.sērijas klāsta pamatā ir tā vadošais stāvoklis tādās jomās kā dizains, sportiskums, komforts un efektivitāte ar vēl plašāku dzinēju izvēli. Piemēram, BMW 520d EfficientDynamics versija ir BMW efektivitātes iemiesojums augstākās klases segmenta automobilī. Sedan piedziņai tiek izmantots 135 kW/184 ZS četrcilindru dīzeļdzinējs, tomēr tā vidējais degvielas patēriņš ES testu ciklā ir tikai 4,5 litri 100 kilometros. Jauni četrcilindru dzinēji ar BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju papildina izcilo un jaudīgo benzīna dzinēju un dīzeļdzinēju klāstu. Astoņcilindru dzinējs zem BMW 550i Touring motora pārsega padara šo modeli par flagmani 5.sērijas saimes piecdurvju versiju klāstā. Tajā pašā laikā ievērības cienīga funkcija no BMW ConnectedDrive ir brīvroku funkcija bagāžas nodalījuma durvju/aizmugures loga atvēršanai - kārtējais posms Comfort Access iespēju ķēdē.



Turklāt, sākot no 2011.gada rudens, BMW 5. sērijas Gran Turismo varēs pasūtīt ar M Sport paketi, un šim modelim ir pieejamas arī jaunas funkcijas no BMW Individual klāsta.


BMW 6.sērijas klāsts - sešcilindru dīzeļdzinēja un xDrive debija.




Vienlaikus ar jaunā BMW 6. sērijas Coupé laišanu tirgū no 2011. gada rudens būs pieejamas arī jaunas dzinēju versijas jaunajam BMW 6. sērijas Convertible modelim. Debiju abos modeļos piedzīvos pasaulē sportiskākais sešcilindru, 3 litru dīzeļdzinējs ar jaudu 230 kW/313 ZS, kas ir aprīkots ar BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju. Pirmo reizi BMW 6. sērijas modeļi būs pieejami ar BMW xDrive inteliģento pilnpiedziņas sistēmu, kas ir tikai viena no jaunajām aprīkojuma iespējām, kuras klienti varēs pasūtīt savam jaunajam BMW 6.sērijas Coupé vai Convertible modelim.


BMW 7.sērijas klāsts - M Sport pakete BMW ActiveHybrid 7 modelim


Pievilcīgi papildaprīkojuma izlases uzlabojumi vēl vairāk nostiprina BMW 7.sērijas klāsta stāvokli augstākās klases sedanu segmentā, jo M Sport paketes ieviešana BMW ActiveHybrid 7 modelī ir balstīta uz vēl pievilcīgāku greznības, efektivitātes un sportiskuma apvienojumu.


BMW Z4 - tagad vēl efektīvāks un ar Pure Balance dizaina paketi


BMW Z4 būs pieejams no 2011.gada rudens, solot vēl lielākus vadītprieka un efektivitātes uzlabojumus. Roadster modelim būs pieejami divi jaunizstrādāti četrcilindru benzīna dzinēji ar BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju. Divu litru dzinējs BMW Z4 sDrive20i modelim un BMW Z4 sDrive28i modelim attīsta jaudu attiecīgi 135 kW/184 ZS un 180 kW/245 ZS un ir apvienojams ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu kā papildaprīkojumu. Visām BMW Z4 versijām tagad standartaprīkojumā būs iekļauts Servotronic ātrumatkarīgais stūres pastiprinātājs, un BMW Z4 sDrive35i būs pieejams arī ar 18 collu vieglmetāla diskiem ar vairākspieķu dizainu. Papildus minētajam līdz ar jaunās Design Pure Balance aprīkojuma paketes ieviešanu šis veiksmīgais divvietīgais modelis nu ir kļuvis vēl pievilcīgāks

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-