“Amserv“ grupa iegādājas SIA “Adam Auto“.

Pievienots: 10. maijā 2011 12:20 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

“Amserv“ grupas Latvijas uzņēmums SIA “Hansa Auto“ šī gada 9.maijā Rīgā, parakstīja līgumu par SIA “Adam Auto“ iegādi. Saskaņā ar līgumu, SIA “Hansa Auto“ iegādājas 100% SIA “Adam Auto“ akciju no “Baltijas Investīciju fonda III“, ko pārvalda lielākais privātā riska kapitāla investors Baltijas valstīs “BaltCap“ un mazākuma akcionāri.


SIA “Adam Auto“ ir dibināts 1997.gadā un nodarbojas ar Opel  un Chevrolet  markas automašīnu tirdzniecību un pēcpārdošanas servisu. Uzņēmumam ir autocentri Rīgā, Liepājā un Ventspilī. 2010.gadā uzņēmumā tika pārdotas 140 jaunas Opel automašīnas (vieglais un komerctransports), 18  Chevrolet markas automašīnas un 166 lietotas automašīnas.  Uzņēmumā tiek nodarbināti 76 darbinieki.

 

Saskaņā ar SIA “Hansa Auto“ valdes priekšsēdētāja Aivja Silgala teikto, šīs izmaiņas neradīs būtiskas pārmaiņas SIA “Adam Auto“ dīlercentru ikdienas darbā. „"Adam Auto“ autocentru darbība 14 gadu laikā ir bijusi ļoti stabila un veiksmīga, uzņēmumā strādā lieliska komanda un klientu apkalpošana ir nevainojama," norāda Silgals.

 

"Mēs uzskatām, ka Latvijas ekonomika 2011.gadā ir sākusi strauji uzlaboties. Ņemot vērā automobiļu tirgus potenciālu un plānoto pārdošanas apjomu pieaugumu 2012.-2013.gadā, šobrīd  ir īstais laiks, lai Latvijā veiktu jaunas investīcijas. Nākotnē plānojam visām mūsu jaunajām pārstāvniecībām noteikt vienotu nosaukumu ’’Amserv“, piedāvājot klientiem vēl labāku servisu un lielisku produktu klāstu, " norāda “Amserv Group“ valdes priekšsēdētājs Raivo Kutt.

 

“Kopš 2004.gada “BaltCap“ ir attīstījis un atbalstījis “Adam Auto“ gan ļoti straujas attīstības periodā, gan tirgus panīkuma posmā. Tagad, kad tirgus sāk atdzīvoties, ir īstais brīdis nodot “Adam Auto“ īpašumtiesības jaunam,  stratēģiskam īpašniekam – “Amserv “.  Kļūstot par vienu no sastāvdaļām,  vienam  no lielākajiem automašīnu dīleriem Baltijas valstīs, “Adam Auto“ saņem papildus iespēju tālākai attīstībai“, ar pārliecību pauž Astra Neimane, “BaltCap“ investīciju direktore.

 

“Amserv“ grupa ir lielākais auto tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa uzņēmums Igaunijā un Latvijā ar pavisam 11 pārstāvniecībām: Tallinā, Pērnavā, Tartu, Paidē, Viljandi un Rīgā. Grupa pārstāv tādus zīmolus, kā Toyota, Opel, Chevrolet, Hyundai, Peugeot, Lexus un Saab. 2010.gadā  “Amserv“ grupas uzņēmumi  ir pārdevuši 3452 jaunas un lietotas automašīnas, kā arī snieguši pakalpojumus vairāk nekā 120 000 klientiem. 2010.gada beigās grupas uzņēmumos kopā tika nodarbināti 400 darbinieki.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-