"Domenikss" Auto tirdzniecības centrā jaunās paaudzes C-klase

Pievienots: 13. aprīlī 2011 10:29 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (3)

Jauns izskats un līdz pat 31 % mazāks degvielas patēriņš

Mercedes-Benz populārākais modelis - C-klase piedzīvojusi visaptverošu modernizāciju: vairāk nekā 2000 jaunu īpašību to atšķir no iepriekšējās paaudzes C-klases, kas kopš 2007.gada pārdota vairāk kā 1 miljonā eksemplāru. Jaunās paaudzes C-klase ir pieejama jau Domenikss Auto tirdzniecības centrā, tā cena sākot no 32 900 Euro (t.sk. PVN un AAP*).



Jaunās paaudzes C-klasei veiktas būtiskas izmaiņas dizainā; degvielas patēriņš samazināts līdz pat 31 %; vēl lielāku drošību sniedz 10 jaunas vadītāja atbalsta sistēmas, savukārt automobiļa vadīšanas ērtību - mūsdienīgākās telemātikas sistēmas ar pieeju internetam.



Elegantu izskatu interjeram piešķir jaunais augstas izšķirtspējas krāsu displejs automobiļa panelī, tā elegantā virsma ar augstākās kvalitātes dekoratīvo apdari piešķir interjeram raksturu un zināmu līdzību ar jauno Mercedes-Benz CLS modeli. Efektivitātes rādītāji uzlaboti pateicoties pilnveidotajiem dzinējiem un 7G-TRONIC PLUS automātiskajai pārnesumkārbai, kā arī ECO start/stop funkcijai.



Jaunajos C klases automobiļos pieejamas desmit jaunas vadītāja atbalsta sistēmas, sākot ar vadītāja noguruma kontroles sistēmu līdz distances kontroles sistēmai. Jaunās paaudzes telemātika nodrošina interneta pieslēgumu un 3D navigācijas displeju.


Papildus standarta aprīkojumam, kurā tagad iekļauta arī ādas stūres apdare, pieejamas ELEGANCE un AVANTGARDE aprīkojuma līnijas, kas sniedz iespēju pielāgot automobili atbilstoši individuālajām vēlmēm.


C-klases sērijas modelis ir pārdotākais automobilis savā segmentā. Aktuālais modelis pārdots vairāk kā 1 miljonā eksemplāru visā pasaulē kopš tā tirdzniecības uzsākšanas 2007.gadā. Sākot no1982. gada, kad pirmo reizi tirgū tika piedāvāta C-klase (tolaik, kā modelis 190), pārdoti vairāk nekā 8,5 miljoni automobiļu. C-klases sedans kopš 2008.gada ir nepārspēts pasaules automobiļu tirgus līderis savā segmentā.



* Ar Domenikss nodrošināto Auto Apkopes Programmu (AAP) līdz 80 000 km nobraukuma sasniegšanai vai 4 gadu laikā no pirmās reģistrācijas datuma (atkarībā no tā, kurš nosacījums iestājas pirmais) bez papildu samaksas tiek veiktas visas automobiļu ražotāja Daimler AG paredzētās obligātās tehniskās apkopes, kas ietver automobiļa periodisku pārbaudi saskaņā ar ražotāja norādījumiem, motora eļļu un tās nomaiņu, motora eļļas filtru un tā nomaiņu, gaisa filtru un tā nomaiņu, aizdedzes sveces un to nomaiņu (automobiļiem ar benzīna motoru), kā arī citus materiālus un to nomaiņu, ko ražotājs paredz plānveida tehniskās apkopes ietvaros.

 

Komentāri:

Viesis: zveerz - 14. aprīlī 2011 10:22

nolieciet lūdzu "veco" modeli blakus, lai var pamanīt tās Būtiskās izmaiņas dizainā. ;)

Viesis: ... - 14. aprīlī 2011 10:55

Jaunais modelis attēlā pa kreisi

usis - 15. aprīlī 2011 13:40

Jā, nu atšķirības ir tiešām būtiskas, gandrīz vai nevar pazīt :D

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-