Latvijā uzsāk Toyota Verso S tirdzniecību.

Pievienots: 18. martā 2011 09:37 | Autors: Toyota Baltic | Komentāri: (1)

Verso-S, populārā un pieprasītā Verso vēl kompaktākajai versijai, piemīt apbrīnojama 430 litru bagāžas ietilpība, kas līdzinās C segmenta furgonu modeļu ietilpībai, un jaunā Multidrive S transmisija 1,33 litru benzīna dzinējam sniedz klasē izcilāko degvielas ekonomiju - tikai 5,0 litri uz 100 km.

 Pirmoreiz Toyota vēsturē un kompaktautomobiļu klasē 6,1" multimediju platforma "Toyota Touch" ir iekļauta standarta aprīkojumā jau no vidējā aprīkojuma līmeņa, ietverot iPod Album art, Bluetooth® tālruņa kontaktu sinhronizāciju un aizmugurējo stāvvietā novietošanas kameru.

 

- Kompakts MPV ar furgonam raksturīgu bagāžas ietilpību

 

- Bagāžnieka tilpums 430-1388 litri ar divu līmeņu bagāžnieka grīdu

 

- Izveicīga 1,33 l Multidrive S transmisija ar degvielas patēriņu tikai 5,0 litri uz 100 km

 

- Toyota Touch multimediju platforma ar 6,1" skārienjutīgo ekrānu

 

- Augsta jumta līnija un augstas sēdvietu pozīcijas, lai atvieglotu iekāpšanu

 

Verso-S piedāvā C segmenta furgonu modeļiem raksturīgas salona ērtības un bagāžas ietilpību. Unikāli šim segmentam, aizmugurējos sēdekļus horizontāli nolocīt ir iespējams attālināti – no bagāžas nodalījuma puses, izmantojot nolocīšanas sviras, kas uzstādītas sienās abās bagāžas nodalījuma pusēs un ir ērti aizsniedzamas, stāvot automobiļa aizmugurē.

 

Bagāžas nodalījumam ir viegla, pielāgojama divu līmeņu grīda. To var novietot buferu līmenī, lai iegūtu pilnīgi gludu virsmu, nolaist zemāk ar vienu rokas kustību, lai padziļinātu kravas nodalījumu, vai izņemt pavisam, lai bagāžnieka ietilpību palielinātu līdz klasē vadošajiem 430 litriem. Nolokot aizmugurējos sēdekļus horizontāli, kopējais kravas nodalījuma tilpums palielinās līdz apbrīnojamiem 1388 litriem.

 

Jaunajam Verso-S ir ievērojama 2550 mm garenbāze. Paaugstinātais priekšējo un aizmugurējo sēdvietu augstums (620 mm) paver lielisku skatu, kā arī sniedz ērtāku iekāpšanu un izkāpšanu pa platajām durvīm, un aizmugurējie sēdekļi nodrošina klasē plašāko telpu pasažieru ceļgaliem. Vadītāja ērtības ir vēl vairāk papildinātas, dāvājot atsevišķu roku balstu un jaunu, plānāku vadītāja sēdekļa dizainu, ko pazīstam no Prius automobiļiem.

 

Toyota ir radījusi jaunu pavērsienu multimediju tehnoloģiju jomā nākamajai desmitgadei – "Toyota Touch". Tā ietilpst standarta aprīkojumā sākot ar Linea Sol aprīkojuma līmeni un ietver 6,1" ekrānu, aizmugures skata kameru, Bluetooth® un iPod Album art piemērotu USB pieslēgvietu MP3 atskaņotājiem.

 

Aizsākot multimediju sistēmu nākamo desmitgadi, Toyota Touch jauno, lietotājam draudzīgo skārienjutīgā ekrāna saskarnes tehnoloģiju paaudzi par pieejamu cenu piedāvā plašākam klientu lokam nekā jebkad agrāk.

 

No maija Toyota Touch Jūs varēsiet papildināt ar "Touch & Go" uztvērēja sistēmu, kas navigācijas informāciju un automobiļa aplikācijas ļaus lejupielādēt no interneta vietnes, piemēram, veikt Google vietējo meklēšanu automobilī vai ceļamērķus automobilim nosūtīt no mājām ar Google Maps palīdzību, kā arī atrast zemākās degvielas cenas, informāciju par laikapstākļiem un uzzināt Facebook jaunumus.

 

Jaunā navigācijas sistēma vadītājiem piedāvā izvēlēties ne vien ātrāko vai īsāko maršrutu uz izvēlēto galamērķi, bet arī maršrutu, kas vismazāk ietekmēs apkārtējo vidi. "Ekoloģiskā" maršruta izvēle ir izveidota ar mērķi samazināt kaitīgo izmešu apjomu, kā arī degvielas patēriņu visa brauciena laikā.

 

Jaunais Verso-S ir pieejams ar 1,33 litru 99 ZS Dual VVT-i benzīna dzinēju ar manuālo vai jauno 7 pakāpju Multidrive S transmisiju ar secīgas pārslēgšanas režīma slēdžiem, kas ir pirmā CVT šajā segmentā.

 

Multidrive S tagad ir aprīkota ar Stop & Start sistēmu, kas darbojas arī aukstā laikā, un tā ir pirmā CVT šajā segmentā ar klasē labāko vidējo degvielas patēriņu tikai 5,0 litri uz 100 km un CO2 emisiju tikai 117 g/km.

 

1,4 litru D-4D 90 ZS dīzeļa dzinējs ir pieejams tikai ar manuālo transmisiju ar vidējo degvielas patēriņu 4,3 litri uz 100 km un CO2 emisiju tikai 113 g/km.

 

Verso-S cena ir sākot no 11 190 LVL.

Komentāri:

Viesis: January - 10. maijā 2011 04:40

In awe of that awnser! Really cool!

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-