Kailija Minoga uzsāk sadarbību ar "Lexus"

Pievienots: 27. janvārī 2011 14:23 | Autors: Amserv Motors | Komentāri: (0)

Pasaulslavenā dziedātāja Kailija Minoga (Kylie Minogue) uzsākusi sadarbību ar Lexus. Pazīstamais autoražotājs kļuvis par dziedātājas 2011.gada Lielbritānijas koncerttūres galveno atbalstītāju. Savukārt masu medijos dziedātāja jau parādījusies, pozējot kopā ar jauno luksus klases hibrīdu Lexus CT 200h, kas tikai šogad ienāk pasaules autotirgū. Elegance, valdzinājums un moderns šiks - tie ir vārdi, kas vienlīdz labi raksturo gan Kailiju, gan jauno Lexus CT 200h.

Viens no abpusējās sadarbības pasākumiem būs Kailijas piedalīšanās Lexus rīkotajā mārketinga un publicitātes kampaņā "Klusā revolūcija" (Quiet Revolution). Papildu drukātajai reklāmai un reklāmai TV kanālos, kur Kailija būs redzama kopā ar auto, dziedātāja arī savām vajadzībām saņems īpaši aprīkotu jaunā Lexus CT 200h modeli.


Līdztekus mārketinga pasākumiem Lexus būs vadošais šī gada Kailijas Lielbritānijas koncerttūres Aphrodite - Les Folies atbalstītājs. Šis koncertšovs kļūs par vienu no vizuāli iespaidīgākajiem un tehniski sarežģītākajiem šoviem, kāds jebkad noticis Lielbritānijā.


Pati Kailija, kas sasniegusi milzu panākumus kā aktrise, dziedātāja, dejotāja, modele un dizainere, teica: "Esmu absolūtā sajūsmā, ka varu sadarboties ar Lexus šī lieliskā modeļa CT 200h iepazīstināšanas kampaņā. Man tā ir liela veiksme iepazīt tik stilīgu un elegantu automašīnu, kas pilnībā rada īstu Klusuma revolūciju."


Belinda Pole (Belinda Poole) Lexus Lielbritānijas pārstāvniecības mārketinga direktore: "Kailija ir perfekta Lexus un jaunā Lexus CT 200h vēstniece. Viņai piemīt enerģija, stils un nepārspēta popularitāte, kas tiešā veidā spēj uzrunāt arī Lexus zīmola klientus."


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-