Videoklipi atklāj Kia EV9 SUV eksterjera detaļas

Pievienots: 9. martā 2023 13:01 | Autors: | Komentāri: (0)

Kia Corporation ir prezentējusi videoklipu sēriju, kurā redzams ilgi gaidītais akumulatora elektriskais SUV Kia EV9. SUV flagmanis Kia EV9 paātrinās uzņēmuma pārveidi par ilgtspējīgu mobilitātes risinājumu sniedzēju elektrifikācijas laikmetā.Kia EV9 videoklipā, ko var noskatīties Kia Worldwide YouTube kanālā, parādīts vadošā SUV modeļa siluets ar izteiksmīgu priekšpusi un gludām virsbūves virsmām. EV9 drosmīgo identitāti papildina priekšējo un aizmugurējo lukturu pārsteidzošie apgaismojuma raksti. Videoklipos arī priekšskatīts Kia EV9 unikālais gludā, skulpturālā dizaina un pārliecinošās ģeometrijas apvienojums.

 Nosaukums EV9 cēlies no Kia elektrisko auto nomenklatūras un savieno priedēkli EV (elektromobilis) ar skaitli 9 (deviņi), kas apzīmē modeļa segmentu Kia elektroauto klāstā.

 Tāpat kā Kia EV6, arī Kia EV9 ir būvēts uz uzņēmuma specializētās akumulatora elektroauto platformas Electric Global Modular Platform (E-GMP).Gan ārējo, gan interjera dizainu Kia pilnībā atklās marta vidū, bet visa informācija par jauno modeli tiks publiskota Kia EV9 pasaules pirmizrādes laikā marta beigās.



Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-