Moderna multimēdijas sistēma arī klasiskajiem Porsche

Pievienots: 15. februārī 2023 11:27 | Autors: | Komentāri: (0)

Pieaugot pieprasījumam pēc mūsdienu tīklošanas ierīcēm arī klasiskajos “Porsche” modeļos, uzņēmums sācis paplašināt informācijas un izklaides sistēmas pieejamo ierīču klāstu uzstādīšanai klasiskajos modeļos.Kopš 2020. gada “Porsche Classic” vairākiem zīmola antīkajiem un modernajiem klasiskajiem automobiļiem piedāvājis divas informācijas un izklaides sistēmas, proti, “Porsche Classic Communication Management” (PCCM) un “Porsche Classic Communication Management Plus” (“PCCM Plus”).

Šīs modernās ierīces nodrošina dažādas funkcijas, tai skaitā “Apple CarPlay” (sākot no “iPhone 5”) un “Android Auto™” izmantošanu multivides atskaņošanai, navigācijas sistēmai un telefona zvaniem. Attiecīgais produktu klāsts tagad arī pieejams sestās paaudzes “911” (“997”. modelis) 2005. – 2008. gada modeļiem, agrīnajiem “Boxster” un “Cayman” (“987”) 2005. – 2008. gada modeļiem un pirmās paaudzes “Cayenne” modeļiem, kas ražoti no 2003. gada līdz 2008. gadam. Pirmo reizi “Porsche” arī piedāvā atsevišķas ierīces dažādos reģionos.

Pēc veiksmīgās informācijas un izklaides sistēmu laišanas tirgū klasiskajiem modeļiem, arī agrīnās “911” paaudzes “977” modeļu īpašnieki izrādīja interesi par to.

"Tāpēc mēs šobrīd būtiski paplašinām mūsu “Porsche Classic Communication Management Plus” ierīču klāstu uzstādīšanai klasiskajos modeļos,” piebilda Luca.

Iepriekšminētie “Porsche” modeļi pēc pieprasījuma jau tika aprīkoti ar otrās paaudzes “Porsche” komunikāciju sistēmu (PCM) 2 DIN formātā. Jaunā “PCCM Plus” lieliski aizstāj šīs oriģinālās iebūvētās ierīces, kā arī kompaktdisku atskaņotāju un radio “CDR 23” (“Cayenne”) un kompaktdisku atskaņotāju un radio “CDR 24” (“Boxster”/”Cayman”).

Šīs sistēmas izskats pielāgots automobilī jau uzstādītajiem komponentiem, piemēram, klimata kontroles panelim vai spiedpogām. Tāpēc “PCCM Plus” nemanāmi integrējas auto dizainā. “Porsche” logotips uzreiz parāda, ka šīs ierīces izstrādājusi “Porsche”. Perifērijas komponentus, tostarp pastiprinātāju, skaļruņus vai antenu iespējams izmantot kā iepriekš. Arī instrumentu panelī esošie navigācijas displeji joprojām tiek atbalstīti.

“PCCM Plus” aprīkojumā iekļauts septiņu collu (~17,78 cm) skārienjutīgs ekrāns ar mūsdienīgu grafisko displeju. DAB+ ļauj uztvert digitālās radiostacijas Eiropas versijā, savukārt ASV un Kanādai paredzētā versija ir ieprogrammēta satelīta radio “SiriusXM®”. Šoferim tiek nodrošināta jaunākā iebūvētā navigācija ar “Porsche” raksturīgiem interešu punktiem (POI), kas tiek attēloti 2D vai 3D formātā. Nākotnē tai regulāri tiks piedāvāti karšu atjauninājumi. Multivides atskaņošana ir iespējama, izmantojot USB zibatmiņu, “Bluetooth®”, “Apple CarPlay” (sākot no “iPhone 5”) un “Android Auto™”. Vēl viena funkcija ir borta dators, kas nodrošina daudz noderīgu braukšanas datu.

“911”, “Boxster” un “Cayman” modeļos iespējams saglabāt arī personiskos automašīnas iestatījumus. Atkarībā no automašīnas aprīkojuma šo atmiņas funkciju var izmantot gaismām, vējstikla tīrītājiem, klimata kontrolei un automobiļa aizslēgšanai.

Jaunās “PCCM Plus” ierīces maksā 1693,71 (iekļaujot 21% PVN) Ierīces un atsevišķi pieejamo karšu materiālu var pasūtīt “Porsche” centros. Ieteicams tās uzstādīt pie “Porsche Classic” partnera vai “Porsche” centrā.

Par “Porsche Classic”

“Porsche Classic” mērķis ir saglabāt un uzturēt leģendāros automobiļus un jaunākos klasiskos modeļus. Gadu desmitiem ilgā pieredze ar klasiskajiem “Porsche” automobiļiem padara šos ekspertus par atbilstošām kontaktpersonām, kad runa ir par oriģinālajām daļām, atjaunošanu un remontu. Sākot ar 2023. gadu, “Porsche Classic” atbalsta arī “911” (“997”. modelis), “Boxster” un “Cayman” (“987”. modelis) modeļus.

Oriģinālo daļu un piederumu struktūrvienībai ir nozīmīga loma attiecībā uz daudzu klasisko “Porsche” modeļu uzturēšanu. Izgatavojot un nodrošinot vairāk nekā 80 000 “Porsche Classic” oriģinālo detaļu, “Porsche” nodrošina, ka tā klasiskie modeļi uz autoceļiem būs redzami vēl ilgi. Kopš 2013. gada oriģinālo detaļu skaits papildināts ar vairāk nekā 2000 jaunu vienību, un šis klāsts stabili paplašinās. Tam pievienojies “Performance Parts” klāsts un citi dzīvesveida un aksesuāru produkti ar vēsturisku atsauci, kas paredzēti, lai uzlabotu klasisko automobiļu veiktspēju vai to komfortu, dizainu un arī piemērotību lietošanai ikdienā. Pieejama arī tehniskā literatūra. Pilnu “Porsche Classic” piedāvāto pakalpojumu klāstu papildina automobiļu atjaunošana un individuālu klientu sapņu piepildīšana nesen sāktās “Sonderwunsch” programmas ietvaros.


Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-