Izdevīga auto iegāde auto tirdzniecības vietā

Pievienots: 11. oktobrī 2019 09:09 | Autors: | Komentāri: (0)

Autoplači Latvijā – tas ir vēl viens tirdzniecības veids, kur iespējams iegādāties jebkura izlaiduma un jebkuras komplektācijas transportlīdzekli. Online formātā auto tirdzniecības vietas ir automašīnu katalogi ar ērtiem filtriem lietotājiem, pateicoties kuriem topošais pircējs var ātrāk atrast vēlamo transportlīdzekli.Ja agrāk ikvienai auto tirdzniecības vietai bija viens vienīgs mērķis – auto pārdošana, tad šobrīd šie tirdzniecības laukumi “apauguši” ar finanšu partneriem, kas palīdz autoplačiem pārdot transportlīdzekļus ar kredīta un līzinga palīdzību. Daudzi autoplači piedāvā arī izpirkumu: tie var iegādāties jūsu automašīnu vai mainīt to pret kādu no savējām.

Autoplačus lietot ir samērā viegli un ērti – pēc savas struktūras tie atgādina portāla simbiozi ar auto sludinājumiem un tīmekļa vietni, kas piedāvā finanšu pakalpojumus. Autoplača piedāvājumā noteikti ietilpst arī transportlīdzekļu nomas pakalpojums, kas ir ļoti ērti pilsētas viesiem. Turklāt nomā iespējams noformēt ne tikai auto, bet arī piekabi.

Pēc kādiem kritērijiem iespējams sameklēt nepieciešamo automašīnu auto tirdzniecības vietā

Tāpat kā auto sludinājumu portālā jūs varat ieslēgt meklēšanas filtru, jau iepriekš nosakot nepieciešamos meklējamā auto parametrus: kruīza kontroli, noteikta veida gaismas lukturus, riepu komplektu, automātisko ātrumkārbu, degvielas veidu, atslēgu komplektu u.t.t. Bet galvenais atlases kritērijs vienmēr ir cenu diapazons, jo auto, kura “bortā” ir atslēgu komplekts, var maksāt gan 5000 eiro, gan arī 50 tūkstošus eiro. Ja prioritāte auto meklējumos jums ir cena, tad filtru varat arī neizmantot. Jums pietiks izvēlēties atlases parametru “no dārgākā” vai “no lētākā”.

 Autoplača piedāvājums no parastajiem tirgiem atšķiras arī ar to, ka autoplačos ir savākti transportlīdzekļi, kas jau izgājuši tehnisko pārbaudi. Tāpēc, iegādājoties auto no autoplača, nākamajam īpašniekam vai aizņēmējam tiks sniegtas visas ziņas par automašīnu, pamatojoties jau uz veikto tehnisko apskati. Transportlīdzekļa iegāde autoplačos, tas ir arī juridiski “tīrs” darījums, jo pirms iegādes autoplacis skrupulozi pārbaudīs šīs automašīnas vēsturi un reputāciju. Piemēram, Nord Auto Līzings atbildīgi izturas pret ikvienu savu klientu, tāpēc piedāvā pilnu informācijas klāstu, par kuru noklusē parastais pārdevējs. Šīs ziņas kreditors iegūst, izmantojot speciāli izstrādātas datu bāzes un CSDD pieprasījumus.

 Kreditēšana auto tirdzniecības vietās

 Pietiek ienākt jebkura autoplača lapā, kad uzreiz tīmekļa vietnes funkcionālā mums tiks piedāvāts iepazīties ar tirdzniecības vietas finanšu partneriem. Turklāt visi kreditori – tās ir samērā pazīstamas Latvijas finanšu kompānijas, kurās vērsušies jau daudzi apmeklētāji. Lai uzzinātu par līzinga vai kreditēšanas niansēm, var pāriet uz kādu no norādītajām kreditoru saitēm. Uzreiz autoplacis sniegs jums pilnu informāciju par to, kā iespējams noformēt automašīnu kredītā vai līzingā, kādi nosacījumi vai prasības jums būs jāizpilda. Ņemot vērā to, ka gandrīz visi autoplači sadarbojas ar vieniem un tiem pašiem kreditoriem, finansēšanas programmas tiem gandrīz ne ar ko neatšķiras.

 Citas iegādes metodes auto tirdzniecības vietā

 Ja gribat noformēt automašīnu kredītā vai līzingā, bet jums vispirms ir svarīgāk atrast visizdevīgāko kreditoru, varat vērsties nevis pašā auto tirdzniecības vietā, bet kreditora birojā vai tīmekļa vietnē. Piemēram, ja vēlaties noformēt kredītu auto iegādei Mogo, jūs dodaties pie šī kreditora (uz biroju vai tīmekļa vietnē), izvēlaties sev piemērotāko finansēšanas veidu (iespējams, jums būs vairāk piemērots patēriņa kredīts), un jau pēc tam saņemat no kreditora sarakstu ar tā partneriem – auto tirdzniecības vietām.

Tādējādi iegādāties automašīnu autoplacī iespējams dažādos veidos, bet jebkurā gadījumā jūsu jaunajam transportlīdzeklim noteikti būs viss vēlamais aprīkojums: kruīza kontrole, papildus riepu komplekts, automātiskā pārnesumkārba, pilnveidota gaisma u.t.t. 

 Kā gūt labumu no automašīnas iegādes

 Par darījuma izdevīgumu var spriest arī tad, ja iegādātais auto izrādās uzticams transportlīdzeklis arī pēc iegādes. Lai tas notiktu, nepieciešams ar pilnu atbildību izturēties pret auto pārbaudi vēl pirms darījuma noslēgšanas. Auto tirdzniecības vietas piedāvājumā katrs lietotājs var pāriet uz konkrēta auto lapu un iepazīties ar transportlīdzekļa fotogrāfijām. Ja automašīna jūs ir vēl vairāk ieinteresējusi, varēsiet sazināties ar transportlīdzekļa īpašnieku, lai saskaņotu iegādes detaļas.

 Aptuvenie līzinga nosacījumi auto tirdzniecības vietās:

1.parāda atmaksas periods – no 3 mēnešiem līdz 7 gadiem;

2.nav pirmās iemaksas;

3.procentu likme no 5% gadā;

4.pieteikuma izskatīšana auto iegādes finansēšanai neprasa vairāk kā pusstundu;

5.izdevīgs atmaksas grafiks, neskatoties uz negatīvu kredītvēsturi un nelieliem ienākumiem;

6.lai parakstītu kredītlīgumu, jums būs nepieciešama pase un bankas konta izraksts;

7.līguma parakstīšana notiek auto tirdzniecības vietā.

Visizdevīgākos automašīnu piedāvājumus autoplači parasti atzīmē ar speciālām atzīmēm “rekomendēts”. Un katra auto aprakstā gandrīz vienmēr tiek norādīts minimālais maksājums, kas jāveic, iegādājoties šo transportlīdzekli līzingā vai kredītā.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-