„BMW RnineT Scrambler” avārija testa laikā.

Pievienots: 6. oktobrī 2017 14:01 | Autors: Kaspars Bergmanis | Komentāri: (0)

Lai izveidotu efektīvu foto reportāžu- moto žurnālisti, blogeri nereti iekuļas pamatīgās ķezās ar bēdīgām sekām.Pērnā gada rudenī pasaules moto tirgu ierūcināja jaunums no BMW- „BMW RnineT Scrambler”. Vispirms šo jaunumu iemēģināja žurnālisti. Arī laikraksts „AutoInfo” toreiz testēja šo motociklu un tapa publikācija

Kritieni moto testu laikā notiek ne tikai ārzemēs, bet arī Latvijā. Ir bijuši gadījumi kad izvēloties Latvijas Gada motociklu kāds no žūrijas neparēķina savus spēkus un krīt vienlaikus vairāk vai mazāk sabojājot motociklu. Tā reiz sanāca ar „AutoInfo” žurnālistu Kasparu Bergmani, kurš krosa motocikla testa laikā neveiksmīgi krita un salauza kājas potīti, bet krosa motocikls ieguva nenozīmīgu švīku. 



Pavisam nelāgi sanāca amerikāņu žurnālistiem, kuri testa laika pilnībā iznīcināja absolūti jaunu „BMW RnineT Scrambler”. Cenšoties pacelt motociklu uz aizmugurējā rata, gluži kā zirgu uz pakaļkājām, motociklists zaudēja līdzsvaru un kontroli pār motociklu. Rezultātā motocikls krita un ieguva ļoti smagus bojājumus. Bildēs var redzēt, ka iespaidīgi deformēta ir motocikla aizmugurējā piekare, sasista bāka, izplūde un optika. Iespējams, ka arī dzinējs un tā dzesēšanas sistēma arī ir guvusi nopietnus bojājumus.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-