Niko Hulkenbergs pievienojas Formula 1 komandai

Pievienots: 20. oktobrī 2016 21:30 | Autors: Renault F1 | Komentāri: (0)

Renault Sport Formula 1 komanda ar paziņoja, ka daudzgadu līguma ietvaros uz 2017.gadu komandai pievienosies Niko Hulkenbergs.Kopš iesaistīšanās motorsportā 2010.gadā, 29 gadus vecais Niko jau ir piedalījies kopā 111 Formula 1 Grand Prix sacīkstēs. Savā debijas sezonā Niko izcīnija labāko starta pozīciju (pole position) Formula 1 sacīkstēs, kā arī ar pirmo reizi uzvarēja GP2 un Lemānas 24h sacīkstēs. Šobrīd Niko ir Force India komandas sastāvā, iepriekš piedaloties F1 sacīkstēs Williams un Sauber komandās.

Žeroms Stols, Renault Sport Racing priekšsēdētājs

“2017.gads Renault grupai būs jau otrā sezona atgriežoties kā ražotāja komandai Formula 1 sacīkstēs. Tā ir arī nākamais solis mūsu attīstībā. Šajā sezonā esam likuši pamatus nākotnes panākumiem, un mūsu nākamajam solim mums ir nepieciešams pieredzējis autosacīkšu braucējs, kurš tiecas pēc uzvaras. Niko Hulkenbergs perfekti atbilst šai lomai un ir lielisks papildinājums tam, ko mēs vēlamies sasniegt. Niko ir ļoti talantīgs un motivēts braucējs, kas dos iespēju mums likt lietā visu šajā sezonā veikto darbu, pārvēršot to pozitīvā rezultātā 2017. gada sacensībās un arī turpmāk. Ar nepacietību gaidām brīdi, kad Niko iekāps mūsu jaunajā 2017.gada sezonai gatavotā auto.”

Niko Hulkenbergs:

“Esmu ļoti priecīgs pievienoties Renault Sport Formula1 komandai. Renault vienmēr ir bijis viens no galvenajiem dalībniekiem autosporta pasaulē, kas man saistās ar svarīgām atmiņām – kopā ar Renault Mihaels Šūmahers padarīja Vāciju par F1 valsti un iededza manī autosacīkšu dzirksteli. Kopā ar Renault es vēlos veidot jaunus veiksmes stāstus, vienlaikus piedaloties sacīkšu auto attīstības procesā.

Vienmēr esmu sapņojis strādāt ar ražotāja komandu. F1 jaunās normas viesīs būtiskas pārmaiņas, sniedzot mūsu komandai svarīgas iespējas. Tuvākajos gados Renault metīs izaicinājumu autosacīkšu pasaulē, kas pilnībā atbilst arī manai pieejai. Nevaru sagaidīt pievienošanos komandai.

Savukārt šīs sezonas atlikušajās sacensībās darīšu visu iespējamo, lai iegūtu Force India komandai ceturto vietu F1 konstruktoru kausā. Tas būtu ne tikai līdz šim labākais komandas rezultāts, bet arī lielisks noslēgums mūsu sadarbībai. Esmu ļoti pateicīgs Force India komandai par doto iespēju iesaistīties šajā jaunajā izaicinājumā.”

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-