Spītējot laika apstākļiem- braucam ar moci.

Pievienots: 24. aprīlī 2016 23:49 | Autors: Kaspars Bergmanis, laikraksts „AutoInfo” | Komentāri: (0)

Aprīļa pēdējā svētdiena bija padevusies ne pa jokam skarba. Visu dienu lija spēcīgs lietus, auksti, jo termometra stabiņš kanapi uzrādīja +5, bet vietums Latvijā uzsniga sniegs. Tomēr īsti motociklisti Rīgā un Ropažos priecājās par dzīvi.

Katru gadu aprīlī, sporta kompleksā „333” notiek Honda moto klientu dienas.  No agra rīta līdz vēlai pēcpusdienai ikvienam, kuram ir kabatā  „ A” kategorijas motociklu vadītāja apliecība var izmēģināt jaunākos Honda motociklus.  Samaksā 5 eiro un brauc ! Liekas, kur te bizness- 5 eiro, bet biznesa te nav. Uz  galda stāv caurspīdīga, apzīmogota ziedojuma kastīte, kurā braukt gribētāji met iekšā naudu.

Honda motsalona direktors Eduards Juhņēvičš  laikraksta „AutoInfo” korespondentam pastāstīja, ka jau otro gadu visus iegūtos no testa dienām līdzekļus ziedo pašiem mazākajiem- bērniem.  Šoreiz saziedotā naudiņa no testa dienas dosies uz Latgali.  Neskatoties uz to, ka laiks bija tāds, ka labs saimnieks suni ārā no mājas nedzīs- brukt gribētāju netrūka. Un ziniet kāpēc?  Daudzi Honda fani gaidīja iespēju pamēģināt jauno "Honda Africa Twin". Jaunā Āfrika šoreiz ir atgriezusies ne tikai ar tradicionālo pārnesumu kārbu, bet arī ar automātisko transmisiju. Maija „AutoInfo” numurā būs tests par šo motociklu. Zinātāji šodien brauca uz Honda dienām vēl viena iemesla dēļ- atlaides. Testa dienu laikā visiem Honda motocikliem 10% atlaide.

 

Otrs pasākums, kurā sūri veči spītējot lietum brauca – drošas braukšanas sacensības Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Arī te valdīja jautra un sportiska gaisotne. Labākie braucēji saņēma vērtīgas balvas.   

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-