No šodienas Latvijā var nopirkt jaunus SEAT automobiļus

Pievienots: 11. martā 2016 17:11 | Autors: Kaspars Bergmanis, laikraksts „AutoInfo” | Komentāri: (1)

Pērn Latvijā notika bezprecedenta notikums republikas auto industrijas vēsturē, kad auto tirgotājs, kurš pārdod trīs auto zīmolus- iegādājas citu auto tirdzniecības uzņēmumu, kurš pārstāv piecus auto zīmolus.

Par vienu auto zīmolu vairāk ! 

„Autobrava”- tieši tā, jo šis uzņēmums iegādājās SIA”Auto halle”  autocentru Biķernieku ielā. Pārceļoties uz jauno centru „Autobrava” komandai bija nopietns izaicinājums- saglabāt labākās uzņēmuma tradīcijas un nepazaudēt tos labos iestrādājumus, kurus bija paveicis SIA”Auto Halle”.  

Risinot juridiskos, tehniskos jautājums ir pagājis  laiks un šodien SIA”Autobrava” direktors Andris Sivickis aicināja mediju pārstāvjus, lai svinīgos apstākļos atklātu SEAT automobiļu salonu Biķernieku iela 145.

Salona svinīgajā atklāšanā piedalījās Reinis Nitišs , kurš  ir rallijkrosa autobraucējs. 2014. gada FIA Pasaules rallijkrosa čempionātā ieguva  3. vietu.  Šogad Reinis savu Ford nomainīja pret SEAT, kurš solās būt labāks par līdzšinējo kaujas zirgu. Latviešu auto žurnālistiem bija iespēja  Biķernieku kompleksajā sporta bāzes trasē izmēģināt visus SEAT modeļus, bet ar niknāko  SEAT Leon Cupra  žurnālistus izvizināja Reinis Nitišs.



Andris Sivickis SIA „Autobrava” direktors: „ Ar SEAT automobiļu tirdzniecības uzsākšanu ir noslēdzies  pirmais mūsu attīstības posms. Priekšā ir jauni mērķi un uzdevumi uz kuriem mērķtiecīgi dodas mūsu kolektīvs. Zīmīgi, ka „Autobrava”  Latvijā ienāca ar FIAT, bet astoņdesmitajos gados  SEAT bija Fiat uzņēmums, kurš šobrīd pieder Volkswagen grupai. Mums ir patiess prieks strādāt ar šo zīmolu un gaidām ciemos interesentus, kuri vēlas iepazīties ar SEAT. Salonā ir pilna SEAT modeļu gamma un demo automobiļi ar kuriem interesenti var izbraukt testa braucienus .”

 

Komentāri:

Anry - 28. martā 2016 22:27


Uzņēmuma auto. Dienesta SEAT. Latvietis-praktiskais varētu pavilkties. Arī izplatītājiem. Piemērām, maksimāli carwrap un aplīmēts, ar reklāmu.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-