ASV atklāts pirmais automobiļu pārdošanas automāts.

Pievienots: 19. novembrī 2015 07:48 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

ASV pilsētā Nešvilā (Tenesijas štsts) atklāts pasaulē pirmais automobiļu pārdošanas automāts, kas pieder kompānijai Carvana.



Automobiļu pārdošanas automāts ir piecstāvu garāža ar stikla sienām, kas piepildīta ar dažādu marku automašīnām. Lai tiktu pie kārotā transportlīdzekļa pircējam jāievieto monētu pieņēmējā īpaša liela izmēra monēta, ko tas iegūst pēc tam, kad pirkums apmaksāts internetā. Kolīdz tas izdarīts, tiek aktivizēta automatizētā liftu sistēma, kas izsniedz izvēlēto automobili klientam.  

Naudas summa automašīnas vērtībā tiek rezervēta, taču norakstīta no klienta konta tā tiek tikai pēc septiņām dienām pēc pirkuma saņemšanas. Tas darīts tādēļ, lai klients pagūtu iepazīties ar pirkumu un izvērtēt visus plusus un mīnusus. Carvana vadītājs Ernijs Garsija uzskata, ka šāda pieeja „notestē pats”, ir daudz ērtāka klientam nekā programma, ko piedāvā dīleru centri.

Automobiļu pārdošanas automāts ir loģisks turpinājums Carvana online-servisam, ko kompānija pirms dažiem gadiem izveidoja, lai klientiem vienkāršotu un atvieglotu automobiļu iegādes procesu. 

Lai iegādātos automobili Carvana mājaslapā pircējam nepieciešamas vien aptuveni 20 minūtes. Izvēles process ir vienkāršs un saprotams, turklāt ietver visus nepieciešamos etapus: paziņojumu par apmaksāto summu, garantijas tipa izvēli un kontrakta parakstīšanu. Pircējam atliek vien izvēlēties piegādes veidu, uzticot to firmai vai doties pēc automobiļa pašam. Kā uzsvēris Garsija, vairums pircēju izvēlas otro iespēju, kas tad arī pamudinājis kompāniju izšķirties par automobiļu pārdošanas automāta projektu.

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-