Mitsubishi parāda e-krosoveru ar 400 km tāldarbību.

Pievienots: 30. oktobrī 2015 08:46 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Tokijas autoizstādē tiek demonstrēts Mitsubishi eX – elektriska krosovera koncepts, kas ar pilnībā uzlādētiem akumulatoriem spēj nobraukt 400 kilometrus.



Krosovera vizuālais tēls veidots stilā, ko kompānija nodēvējusi par Dynamic Shield. Tas raksturīgs ar X-veida elementiem automobiļa priekšpusē, šauru, hromētu radiatora režģi un šauriem, izstieptiem lukturiem, kas pasvītro mašīnas dinamiku, savukārt lielie riteņu diski un vertikālais radiatora restes turpinājums atgādina par krosovera brutālo dabu. Komplektu papildina video kameras spoguļu vietā, aizmugures durvis, kas veras pretēji priekšējām un bumeranga formas aizmugures lukturi. Piebildīsim, ka Dynamic Shield iestrādes izmantotas arī modernizētā Outlander un jaunā Pajero Sport tēla veidošanā.

Mitsubishi eX spēka iekārtas tehniskie dati netiek atklāti, taču zināms, ka krosoveram ir pilnpiedziņas sistēma, inovatīvu drošības sistēmu pakete un autopilota sistēma, kas spēj komunicēt ar citiem satiksmes dalībniekiem.

Šobrīd Mitsubishi piedāvājumā ir tikai viens modelis ar elektrisko piedziņu – mazauto i-MiEV, kas komplektēts ar 67 ZS elektromotoru un pilnībā uzlādētiem akumulatoriem var nobraukt aptuveni 150 km.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-