Aci pret aci - Hyundai sarīko drošības testu skatītāju priekšā.

Pievienots: 27. oktobrī 2015 08:18 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Hyundai sarīkojis iespaidīgu pasākumu skatītājiem, triecot vienu pret otru sedana Sonata amerikāņu un korejiešu versijas.



Eksperimenta rezultātā klātesošajiem bija jāpārliecinās, ka abi modeļi drošības jomā neatšķiras viens no otra.

Neparastais kraštests tika sarīkots šā gada augustā, kinoteātra stāvlaukumā zem klajas debess.  Abas mašīnas tika aprīkotas ar distances vadību, bet to priekšējos sēdekļos iesēdināja manekenus. Sadursme notika abiem spēkratiem, braucot ar ātrumu 56 km/h un triecoties vienam pret otru tiešā tēmējumā. Aculiecinieki apgalvo, ka abas Sonata versijas guvušās līdzīgus bojājumus un atšķirības starp abiem modeļiem visticamāk nav.

Publiskais drošības tests  tika sarīkots, atbildot uz pārmetumiem, ko uzrādīja sociālā aptauja. Saskaņā ar pētījuma rezultātiem, 74% aptaujāto ir pārliecināti, ka vietējam tirgum izgatavotās automašīnas ir sliktākas kvalitātes un sliktāk pasargātas avārijas gadījumā.

Patiesībā abas versijas atšķiras tikai ar priekšpuses noformējumu, piemēram, amerikāņu versijai priekšējā buferī iebūvēti dienas gaitas lukturi, bet korejiešu versijai tur atrodas miglas lukturi.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-