Honda uzsāk Civic sedana ražošanu.

Pievienots: 22. oktobrī 2015 08:17 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Honda kompānijas ražotnē Kanādā uzsākta desmitās paaudzes Civic sedana modifikācijas ražošana. Pārdošanā tas nonāks jau šā gada beigās par cenu, sākot no nepilniem 16 tūkstošiem dolāru.



Jaunās Honda Civic priekšpuses dizains tagad kļuvis līdzīgs kompānijas luksusa zīmola Acura ražotajam ILX, automašīnai ir jauna radiatora reste ar platu hromētu dekoru centrā, jauni galvenie lukturi ar diožu dienasgaismām to ārējās malās, jauns buferis ar apaļiem miglas lukturiem, bet aizmugure zīmīga ar lieliem, bumeranga tipa lukturiem, kuru viena daļa atveras kopā ar bagāžnieka vāku.

Salonā jauns mērinstrumentu panelis, daudzfunkcionāla trīsspieķu stūre un modernizēta multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu un Apple CarPlay un Android Autoatbalstu. Palīgasistentu klāstā adaptīvā kruīzkontrole, atpakaļskata kamera, autonomās bremzēšanas funkcija un joslas uzturēšanas palīgsistēma.

Motoru klāstā iekļauts pilnīgi jauns 1,5 litru četru cilindru benzīna motors, kas attīsta 174 Zs jaudu un 219 Nm maksimālo griezes momentu. Jaunais agregāts varēs strādāt komplektā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai CVT variatora transmisiju.

Vēlāk jaunās Honda Civic saimi papildinās kupejas un piecdurvju hečbeka modeļi, bet pēc tam arī sportiskās versijas Si un Type R. Honda Civic ražos arī ASV, Indiānas štatā un Lielbritānijas Svindonā.  

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-