200 km/h Ferrari avārija Maskavā – vadītājs aizbēg.

Pievienots: 17. oktobrī 2015 19:55 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Naktī uz 16.oktobri Maskavā pie Krimas tilta avarēja vairāk nekā vienu miljonu dolāru vērta Ferrari automašīna. Pie stūres atradies 17-gadīgs jaunietis, kurš no notikuma vietas aizbēdzis.



Ielas malā izvietotās kameras fiksējušas brīdi, kad burtiski lidojošais Ferrari, mēģinot apsteigt tajā pašā virzienā braucošu mašīnu pa labo pusi, ietriecas tilta konstrukcijā. Tālāk nevadāmais superauto aizkūleņo pa gaisu, uztriecas divām automašīnām pretējā joslā un uzliesmo, pārvērsdamies uguns bumbā.   

Vēlāk noskaidrojies, ka pie Ferrari stūres atradies septiņpadsmitgadīgs jaunietis, kuram vadītāja tiesības nekad nav bijušas. Vairāk nekā miljonu dolāru vērtā automašīna reģistrēta kādā kompānijā, kas nodarbojas ar automobiļu tirdzniecību.

Avārijā cietuši trīs cilvēki, tostarp arī avārijas izraisītājs, ko žurnālisti atraduši Skļifasovska zinātniski pētnieciskajā institūtā. Žurnālisti centušies uzzināt kaut ko tuvāk par puiša veselību un avārijas apstākļiem, taču tas nav izdevies – cietušā palāta tiek rūpīgi apsargāta, bet Vesti korespondentu, kas vēlējies tur iekļūt, apsargi nogāzuši gar zemi un izdzēsuši video ierakstu no viņa mobilā tālruņa. Kad žurnālisti izsaukuši policiju, puiša radinieki nekādus paskaidrojumus nevēlējušies sniegt un prombraucot ar savu Mercedes gandrīz sabraukuši arī likumsargu (skat. trešo video no 1:30).

Pēc neoficiālas informācijas, jaunieša vārds esot Tomass Levijevs, viņš esot pie samaņas un jūtoties normāli. Tā kā avārijā nav smagi cietušo vai bojā gājušo, krimināllieta saistībā ar šo negadījumu netiks ierosināta – vaininiekam var piespriest administratīvo sodu un materiālo zaudējumu atlīdzināšanu cietušajiem.

Vēlāk masu medijos parādījās informācija, ka puiša tēvs esot pazīstamais Izraēlas biznesmenis Levijs Levajevs ($1,16 miljardi pēc 2015.gada Forbes aprēķiniem), taču viņam piederošās kompānijas AFI Development pārstāvji Maskavā to oficiālā paziņojumā noliedz. 







Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-