Mitsubishi parāda elektriska krosovera konceptu.

Pievienots: 12. oktobrī 2015 07:50 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Japānas autobūves kompānija Mitsubishi publicējusi elektriskās piedziņas krosovera eX konceptu, kas piedalīsies oktobra beigās gaidāmajā Tokijas autoizstādē.



Krosovera vizuālais tēls veidots stilā, ko kompānija nodēvējusi par Dynamic Shield. Tas raksturīgs ar X-veida elementiem automobiļa priekšpusē un ir visai līdzīgs AvtoVAZ dizainera Stīva Matina izveidotajam Lada XRAY (skat. attēlu) tēlam, izraisot bijušā Volvo un Mercedes britu speciālista dusmas, kurš japāņus vaino plaģiātismā.

 Aplūkojot eX konceptu, līdzību var saskatīt, tomēr jāatzīmē vairāki oriģināli risinājumi, piemēram, šauras dienasgaismu diožu virtenītes, kas samazinās virzienā uz aizmuguri, vertikāli stūrainas formas galvenie lukturi, video kameras spoguļu vietā, aizmugures durvis, kas veras pretēji priekšējām un bumeranga formas aizmugures lukturi.

Mitsubishi eX Twin-Motor iekārta attīsta 190 Zs un ar pilnībā uzlādētiem akumulatoriem tas veic 400 km. Krosovera tehniskajā arsenālā ir trīs braukšanas režīmi un vairākas jaunākās paaudzes palīgsistēmas, sākot ar Augmented Reality, kas apvieno reālos apstākļus ar informāciju no interneta un beidzot ar Driver Monitor, kas kontrolē vadītāja koncentrēšanās spēju un uzmanības pakāpi. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-