Opel Vivaro dzīves baudītājiem.

Pievienots: 9. septembrī 2015 07:39 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Opel izgatavojis konceptuālu furgoniņu Vivaro Surf Concept, kas veltīts aktīvas dzīves stila piekritējiem. Savu pirmizrādi tas svinēs jau nākamnedēļ, kad durvis vērs Frankfurtes starptautiskā autoizstāde.

Vivaro Surf Concept ir dubultā kabīne, kurā var izvietoties pieci vai seši braucēji, atkarībā no izvēlētās sēdekļu konfigurācijas. Furgona virsbūve pārklāta ar baltu un vara krāsas foliju, bet aizmugures daļā atrodas 1,95 m garš bagāžas nodalījums, kas aprīkots ar izgaismošanas sistēmu un speciāliem stiprinājumiem, kas paredzēti aktīvās atpūtas aprīkojuma pārvadāšanai.

Gabarītos lielākus sporta rīkus, piemēram, sērfošanas dēļus var pārvadāt uz jumta, bet sīkākus priekšmetus – zem otrās sēdekļu rindas iekārtotā noslēgtā bagāžas kastē. Salona iekārtojuma pamatā ir Imscher komplekts, kas pieejams arī standarta Vivaro – ar melnu ādu apvilkti durvju paneļi, priekšējais panelis, stūre un ātrumpārslēgs, dekoratīvas sudrabotu diegu nošuves, automātiskā klimatkontroles un autonomā apsildes sistēma. Komplektāciju papildina multimediju iekārta Navy 50 IntelliLink ar Wi-Fi interneta pieeju, atpakaļskata kamera, lietus un gaismu sensori, Irmscher riteņu diski un diožu dienas gaitas lukturi.

Vivaro Surf Concept motortelpā atrodas 1,6 litru bi-turbo dīzelis, kas attīsta 140 Zs un 360 Nm. Uz 100 km ta patērē vidēji 6,1 litru degvielas un var nodrošināt maksimālo ātrumu 180 km/h.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-