Jaguar pirmais krosovers gatavojas pirmizrādei.

Pievienots: 4. septembrī 2015 10:35 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Frankfurtes autoizstādē, kas darbu sāk nākamnedēļ, Jaguar parādīs savu pirmo krosoveru – modeli F-Pace, ko paši nodēvējuši par Performance-Crossover.



F-Pace virsbūve pārsvarā gatavota no alumīnija, kas padara to par vieglāko modeli šajā automobiļu klasē. Salīdzinoši nelielais virsbūves svars kopā ar alumīnija šasiju un smalki noregulēto elektromehānisko stūres iekārtu garantē izcilu dinamisku, precīzu vadāmību un tajā pašā laikā komfortablu pārvietošanos. Krosovers vienlīdz labi jutīsies gan pilsētā, gan uz ātrgaitas šoseja, taču arī skarbāki braukšanas apstākļi to nebiedē – bezceļos tam palīdzēs Torque Vectoring System un Torque-on-demand pilnpiedziņa, ko ražotājs rūpīgi un pacietīgi testējis klimata apstākļos no mīnus 40 līdz plus 50 grādiem, pakļaujot savu jaunāko modeli, pēc pašu apgalvojuma, „smagākajai pārbaudījumu programmai kompānijas vēsturē”.

Motoru klāstā iekļauti jauni četru un sešu cilindru dzinēji. Benzīna dzinēji sasniegs līdz pat 360 ZS (V6 kompresors), bet dīzeļdzinēju jauda sniegsies līdz 300 ZS. Jāatzīmē īpaši taupīgs 163 ZS dīzelis, kas uz 100 km patērēs mazāk par četriem litriem.

Lētākajām F-Pace versijām būs priekšējo riteņu piedziņa, bet dārgākās komplektēs ar pilnpiedziņu, kas izstrādāta kopā ar Land Rover. Zināms, ka komplektācijā būs jauna multimediju sistēma ar 10,2 collu ekrānu.

F-Pace tirgū nonāks 2016.gada sākumā, kur britu krosoveram nāksies konkurēt ar tādiem ražojumiem kā BMW X3, Audi Q5 un Porsche Macan. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-