Prezentēts jaunais Nissan Patrol.

Pievienots: 16. februārī 2010 11:32 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Abu Dabi (AAE) notikusi Nissan kompānijas jaunās paaudzes apvidus automobiļa Patrol prezentācija. Prezentācijas vieta izraudzīta ar nolūku, jo šī arābu valsts ir viens no svarīgākajiem Nissan Patrol noieta tirgiem. Automobiļa izskats mainījies diezgan būtiski – salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, jaunais Patrol kļuvis vēl iespaidīgāks un pārliecinošāks.



Nozīmīgas pārmaiņas arī salonā – tas kļuvis daudz greznāks un labāk nostrādāts, parādījusies jauna multimediju sistēma ar 7 collu ekrānu otrās rindas pasažieriem un sarežģītas konstrukcijas gaisa kondicionēšanas sistēma, kas ne tikai uzmanīs temperatūru un salona gaisa tīrību, bet veidos īpašu gaisa „aizkaru” starp sānu logiem un automašīnas pasažieriem. Pēdējo nodrošina nelielas gaisa sprauslas, kas novietotas virs logiem un pūš auksto gaisu virzienā uz leju.



Jaunais Patrol tāpat kā tā priekštecis, būs viens no labākajiem apvidniekiem pasaulē. To nodrošina masīvs rāmis, iespaidīgs klīrenss, neatkarīgā balstiekārta visiem riteņiem, pilnpiedziņas sistēma, diferenciāļu bloķētāji un vesels arsenāls ar dažādiem elektroniskajiem palīgasistentiem.

Zem Patrol motora pārsega būs ievietots 5,6 litru V8 ar 400 ZS jaudu. Tas ir vairāk nekā galvenajam konkurentam Toyota Land Cruiser, kura 5,7 litru agregāts nodrošina „tikai” 381 ZS. Nissan motors strādās pārī ar septiņu pakāpju automātisko transmisiju. Protams, piedāvājumā būs arī mazākas jaudas motori, dīzeļus ieskaitot, taču pagaidām informācija par tiem netiek sniegta.

Jaunais Nissan Patrol tirdzniecībā nonāks šā gada otrajā pusē.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-