Buick uzbūvējis luksusa klases sedanu.

Pievienots: 13. janvārī 2015 08:53 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Detroitas motoršova ietvaros notiks jauna konceptuāla sedana, Buick Avenir, prezentācija. Tas ir liels un komfortabls luksusa klases sedans, kas aprīkojuma ziņā varētu konkurēt pat ar Mercedes S-klasi un BMW 7.sēriju.



Buick Avenir, kas tulkojumā no franču valodas nozīmē „nākotne,” ir 5195 mm garš un 1931 mm plats. Automašīnas dizains veidots, iedvesmu smeļoties no klasiskā sedana Riviera un 1954.gada Wildcat II koncepta. Kā viens no centrālajiem elementiem izvirzīts masīvais radiatora režģis, kas kļūs par Buick jaunā dizaina „firmas zīmi.” Avenir motortelpā atrodas V-veida sešcilindru benzīna motors, kas strādā pārī ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kuras pārnesumus var mainīt, izmantojot manuālo pārslēgšanas funkciju ar stūres lāpstiņām. Motora jauda netiek atklāta, taču zināms, ka tam ir cilindru atslēgšanas funkcija un Start-Stop sistēma.



Avenir salons iekārtots, uzsvaru liekot uz vadītāja un pasažieru komfortu. Apdarei izmantots koks, bambuss un zīds, aizmugures sēdekļus atdala parocīgs elkoņbalsts, uz kura izvietotas vadības pogas, bet priekšējo sēdekļu atzveltnēs iebūvēti multimediju sistēmas ekrāni. Vadītājam palīdzēs daudzas modernas elektroniskās sistēmas, tostarp vadītāja atpazīšanas sistēma pēc mobilā tālruņa, kas noregulēs sēdekļus, piedāvās iecienīto mūziku un biežāk lietotos navigācijas maršrutus. Avenir multimediju sistēmai ir 12 collu ekrāns, tā prot strādāt ar OnStar satelīta komunikācijas sistēmu un savietojama ar viedtālruņiem. Pasažieri var izmantot bezvadu internetu un uzlādēt savus tālruņus speciāli tam iekārtotās bezvadu ligzdās, savukārt uzturēšanos salonā vēl tīkamāku dara jonizācijas sistēma, kas iekārtota pēc līdzīga principa kā S-klases Mercedes.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-