Sievietes izvēlas gada auto.

Pievienots: 28. janvārī 2010 14:45 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (1)

Beidzies konkurss par gada labāko auto. Pasākuma īpatnība ir tāda, ka šoreiz vērtētājas bija tikai un vienīgi daiļā dzimuma pārstāves.
Doma par šāda konkursa sarīkošanu ienāca prātā Jaunzēlandes žurnālistei Sendijai Mairei, pēc tam, kad atklājās, ka vairumā līdzīgu pasākumu žūrijas sastāvā nav nevienas sievietes. Ideja tika pamatota ar statiskas datiem, kas pierāda, ka izvēloties automobili, 85% gadījumu noteicošais ir tieši maigās būtnes viedoklis.Un tā, kompetenta žūrija, kuras sastāvā tika iekļautas septiņas, dažādas valstis pārstāvošas ekspertes, izvēlējās labāko no četrās kategorijās sadalītajiem automobiļiem.

Ģimenes auto kategorijā (Dodge Journey, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Chevrolet Cruze, Volvo XC, Opel Insignia) uzvarēja Volvo XC, ekonomisko automašīnu grupā (Toyota Prius, Ford Fiesta, Honda Insight, Mazda3, Hyundai i30 un Volkswagen Golf ar dīzeļdzinēju) laurus plūca Golf, sporta auto kategorijā (Audi TTS, Porsche Boxster, BMW M3, Mitsubishi Lancer Evo un Mazda MX5) – Audi TTS, bet luksuss automašīnu ieskaitē (Aston Martin Vantage, Jaguar XF, Audi A6 un Porsche Cayenne) – Jaguar XF, pie tam pēdējais tika atzīts arī par galvenās balvas ieguvēju – sieviešuprāt labāko 2009.gada automobili.

Komentāri:

WRC - 1. februārī 2010 15:53

Jaa, nu kurš gan negribētu vizināties ar XF, tikai tā gribēšana ātri pāriet, paskatoties cenu lapā... Dāmītēm šāda problēma neeksistē, jo par visu maksā mīļotais vīrietis.
Bet kopumā rezultāti ir sakarīgi. Skaidrs, ka šajā aptaujā nesmukām mašīnām (piem. Land Cruiser, Voyager, GLK) nav ne mazāko izredžu, lai cik arī izturīgas, ērtas un funkcionālas arī tās nebūtu.

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-