Citroen hečbeks ar Swarovski kristāliem un lāzera lukturiem.

Pievienots: 5. septembrī 2014 08:12 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Citroen izgatavojis konceptuālu hečbeku Divine DS, kas plašākai publikai tiks izrādīts Parīzes autoizstādē. Automobilis uzbūvēts vienā eksemplārā un turpinājums tam nesekos.



Divine DS ir pārāk neparasts, lai varētu pretendēt uz sērijveida ražošanu, tomēr ražotājs izsakās, ka tāds projekts nepieciešams, lai parādītu uz ko spējīgs Citroen inženieru un dizaineru kolektīvs. Divine DS ir 4,21 m garš un 1,35 m augsts, kas ir par 6,5 un 17,3 cm mazāk nekā Citroen DS4. Konceptam ir lāzeru starmeši, kas izgatavoti pēc tādas pašas tehnoloģijas kā Audi un BMW, „hologrāfiskais” displejs un apdare ar Swarovski kristāliem. Automobilim ir stikla jumts, kas izgatavots no daudziem, dažāda izmēra rombveida kristāliem. Daļa no tiem ir caurspīdīgi, daļa – matēti un tonēti. Divine DS nav pakaļējā stikla, bet to, kas notiek aizmugurē, vadītājs redz uz 10,4 collu ekrāna, kas novietots salona spoguļa vietā.

Konceptam sagatavoti trīs apdares varianti: Mâle, Parisian Chic un Fatale Punk, kurus var nomainīt 15 minūšu laikā. Pirmo no tiem ražotājs nodēvējis par „izteikti vīrišķu,” ko centies pasvītrot, veidojot interjeru no oglekļa šķiedras dekoriem, spīdīgas un „nodilušas” ādas fragmentiem. Otrs apdares variants veidots, kombinējot zīda atlasu, ziloņkaula krāsas ādas fragmentus, pērles un kristālus, savukārt trešais ir visgreznākais un tā noformējumam izmantoti tumši toņi, mīksta āda un vēl vairāk Swarovski kristālu.

Zem motora pārsega atrodas 1,6 litru 270 ZS benzīna turbo motors, kas garantējot „iespaidīgu dinamiku.” Citroen nemin precīzus skaitļus, taču zināms, ka kupeja Peugeot RCZ ar šādu motoru 100 km/h sasniedz 5,9 sekundēs. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-