Chevrolet Corvette – Austrumu un Rietumu krastiem.

Pievienots: 30. aprīlī 2014 08:28 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

ASV autobūves kompānija Chevrolet paziņojusi, ka klientiem kļūs pieejamas divas dizaina paketes, kas izstrādātas Austrumu un Rietumu krasta klientiem.



Rietumu krasta jeb Pacific paketi varēs izmantot Chevrolet Z51 Coupe pircēji, bet ar Austrumkrasta jeb Atlantic paketi savu spēkratu varēs uzlabot tie, kam pieder Corvette Z51 Cabrio.Atlantic komplekts savietojams tikai ar Corvette Cabrio, kas jau komplektēts ar Z51 paketi un tajā iekļauts Z06 stilā izgatavots priekšējais spliteris, hromēti vieglmetāla diski, pelēkas krāsas virsbūves svītras, īpaši salona paklājiņi, riepas ventiļa micīte ar logotipu un speciāls ceļojuma somu komplekts. Atlantic paketi var kombinēt ar visām Cabrio modelim paredzētajām krāsām.

Pacific paketei nosacījumi līdzīgi – tikai kombinācijā ar Z51 paketi, taču atšķirībā no Austrumkrasta piedāvājuma – ne vis kabrioletam, bet gan tikai kupejai. Pacific komplektā ir sarkana, balta, melna, sudraba vai pelēka virsbūves krāsa ar melnajām sporta virsbūves svītrām, melni vieglmetāla riteņu diski ar sarkano apmalīti, spoguļu korpusi, aizmugures spoileris un jumta fragments „karbona dizainā.” Šiem komponentiem jāpieskaita sarkanas bremžu skavas, sporta sēdekļi, oglekļa šķiedras aplikācijas salonā, īpaši grīdas paklājiņi un sliekšņu uzlikas.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-