Volkswagen prezentē Passat CC mazo brāli.

Pievienots: 23. aprīlī 2014 08:34 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācu autobūves kompānija Volkswagen Pekinas motoršovā iepazīstina ar Midsize Coupe - četrdurvju kupeju, kas pēc izmēriem nedaudz mazāka par Passat CC, taču pārspēj Jetta.




Ražotājs pagaidām nesniedz informāciju par modeļa tirgus izredzēm, tomēr automašīnas izskats un izmantotie tehniskie risinājumi ir tik pietuvināti sērijveida produkcijai, ka eksperti nešaubās - Volkswagen to varētu likt uz konveijera, kaut tūlīt.


Midsize Coupe izgatavots uz Volkswagen modulārās platformas MQB, automobilim ir Jetta līdzīgs eksterjers un salona iekārtojums, kas līdzinās Golf VII. Zem motora pārsega iebūvēts divu litru četrcilindru benzīna turbo agregāts, kas attīsta 220 Zs un dažādas jaudas pakāpēs tiek izmantots arī citos koncerna modeļos. No vietas līdz simtam jaunā kupeja paātrinās 6,5 sekundēs, bet vidējais degvielas patēriņš ir 6,4 litri uz 100 km. Volkswagen Midsize Coupe ir ideoloģiski līdzīgs vēl vienam VW koncerna modelim –Škoda Vision C (apakšā), ko čehi parādīja Ženēvas autoizstādē martā. Arī Škoda Vision C ir četrdurvju kupeja ar apjomīgu bagāžnieku un četrām atsevišķām sēdvietām.


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-