Ženēva 2014 - Rolls-Royce Ghost ar „gudro kārbu.”

Pievienots: 7. martā 2014 09:42 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Pašlaik notiekošajā Ženēvas auto pasākumā limuzīnu ražotājs Rolls-Roys ieradies ar modernizēto Ghost - savu mazāko modeli, kas ticis pie atsvaidzināta izskata un uzlabotas darbības ātrumkārbas, kas centīsies „domāt” vadītāja vietā.




Modernizētā Ghost izskats pārveidots izmantojot jaunus adaptīvos starmešus ar gaismas diožu dienas gaitas lukturiem, 19 collu vieglmetāla (21 collas - opcija) riteņu diskus, jaunu radiatora režģi, savādāka dizaina buferus, hromētus gaisa pievadu dekorus un nedaudz izmainītas formas motora pārsegu. Starp citu, gaismas diodes slaveno Spirit of Ecstasy figūriņu pārsega centrā tagad var izgaismot ledaini zilā krāsā, bet degvielas tvertnes vāciņš izgatavots no īpaša metāla un greznots ar monogrammu. Salona aprīkojums uzlabots ar vēl komfortablākiem sēdekļiem, jauniem materiāliem un greznuma elementiem, piemēram, hromētu rāmīti atpakaļskata spogulim. Ghost iebūvēta jauna multimediju sistēma ar 10,25 collu ekrānu un vadības kontrolieri, ko grezno jau pieminētā Spirit of Ecstasy figūriņa, taču galvenais jaunums ir automātiskā astoņu pakāpju pārnesumkārba, kas mantota no lielākā modeļa Wraith, saņem datus no navigācijas sistēmas un cenšas adaptēties ceļa apstākļiem, piemēram, izvēloties optimālo pārnesumu pirms strauja līkuma, ceļa profila kāpuma vai krituma.


Zem motora pārsega izmaiņu nav - tur joprojām uzticamais un pārbaudītais 6,6 litru benzīna agregāts ar divpadsmit cilindriem un divām turbīnām, kas attīsta 570 ZS jaudu un 780 Nm maksimālo griezes momentu. 


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-