Fotoizstāde „Ekstrēmā pasaule

Pievienots: 30. decembrī 2009 14:46 | Autors: Juris Zariņš | Komentāri: (0)

Šī gada 30. decembrī „Bufetē” tiks klajā laists fotogrāfa Jura Zariņa veidotais "Ekstrēmais kalendārs 2010", kurā apkopoti aizraujošākie mirkļi no 2009.gada notikumiem rallijā, moto frīstailā, velotriālā, kalnu nobraucienā, snovbordā un frīstaila slēpošanā.

Līdz janvāra beigām „Bufetē” būs aplūkojama arī fotoizstāde „Ekstrēmā pasaule”, kas iepriekš bija skatāma grilbārā „Alibi”, Vecrīgā. Tā ir fotogrāfa Jura Zariņa trešā sporta fotogrāfiju izstāde, kurā apkopotas 15 pēdējo divu gadu laikā tapušas fotogrāfijas no dažādiem ekstrēmā sporta veidiem - frīstaila slēpošanas, rallija, moto, ūdens formulas un citiem.

Gan ar izstādi, gan kalendāru, autors vēlējies parādīt un apliecināt, cik aizraujoši un reizē bīstami ir ekstrēmie sporta veidi. „Pats esmu kaislīgs ekstrēmo sporta veidu piekritējs, un jau vairākus gadus nodarbojos ar velotriālu un frīstaila slēpošanu. Tas palīdzēja labāk saprast šo un citu sporta veidu nianses un to, cik daudz laika un piepūles prasa, lai iemācītos kādu no fotogrāfijās redzamajiem trikiem. Bieži vien tas ir sāpīgs kritiens vai pat lauzta roka, kas iedveš bailes turpināt, tomēr pat traumas nespēj apturēt, jo adrenalīna deva, kura lielākoties gadījumos ilgst tikai pāris sekundes, ir galvu reibinoša. Tā viennozīmīgi ir uzdrīkstēšanās un sevis pārvarēšana. Tam nav loģiska izskaidrojama, bet cilvēki to tomēr dara,” par to, kas mudinājis veidot šādu izstādi, stāsta 25 gadus vecais fotogrāfs.

„Ikdienas redzu, cik pasaule ir dažāda, aizraujoša, skaista, cik daudz iespēju tā sniedz. To cenšos atspoguļot arī savos fotostāstos. Arī nākamajā gadā ceru apmeklēt tik pat daudz interesantu pasākumu gan Latvijā, gan ārpus tās un vēstīt jums par tiem savos fotostāstos, tādēļ vēlu jums aizraujošu un dinamisku 2010. gadu!”

Būsiet laipni gaidīti "Ekstrēmā kalendāra 2010" un fotogrāfiju izstādes „Ekstrēmā pasaule” atklāšanas pasākumā 30. decembrī, „Bufetē” Kr.Valdemāra 34. Sanākšana no 18:00, prezentācija 19:00. 

 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-