BMW piedāvā jauno M Performance paketi.

Pievienots: 14. oktobrī 2013 20:30 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācu kompānija BMW izgatavojusi jaunu sportisko aksesuāru komplektu M Performance, ko varēs izmantot sekojošiem modeļiem: 1. sērijas Coupé, M3, M5, M6 Coupé, M6 Cabrio un M6 Gran Coupé, kā arī X5 M un X6 M.






BMW M5 un visiem M6 variantiem tiek piedāvāta jauna izplūdes sistēma, ko BMW radījis sadarbībā ar pazīstamo slovēņu kompāniju Akrapovič. Pilnībā no titāna gatavotais izstrādājums ir par 10 kg vieglāks nekā rūpnīcas ražojums un izceļas ne vien ar „spēka pilnu skanējumu,” bet arī garantē sevišķi augstu izturību pret koroziju un karstumu. Izplūdes sistēmas redzamo daļu (uzgaļus) var aizstāt ar izstrādājumiem no oglekļa šķiedras. Aizmugures izskata pārveidošanu var turpināt ar oglekļa šķiedras imitācijas M Performance difuzoru. Vislabāk pamanāmas tomēr būs sportiskās M svītras (zilā vai sarkanā krāsā), ko var papildināt ar M Performance karbona foliju sliekšņiem un sānu spoguļu korpusiem, oglekļa šķiedras aizmugures spoileri vai Black-Line aizmugures lukturiem.



Salonam tiek piedāvāta trīsspieķu sporta stūre ar augšējā daļā iemontētu displeju, kas signalizē par optimālo ātrumu pārslēgšanos brīdi, darbojas kā sporta hronometrs un var parādīt arī cita veida tehnisko informāciju. 


Komplektu var papildināt ar metāliskām pedāļu uzlikām, oglekļa šķiedras salona dekoriem un M-Performance grīdas paklājiņiem. Pirmo reizi M-Performance piedāvājumā iekļauta karbona-keramiskā bremžu iekārta ar sešu virzuļu skavām. Salīdzinājumā ar standarta iekārtu par 20 kg vieglākais izstrādājums pieejams komplektā ar 20 collu alumīnija riteņu diskiem. Priekšējai asij paredzēti 410 mm bremžu diski, aizmugurei – 395 mm. Atpazīst M-Performance bremzes var pēc zelta krāsas bremžu skavām. 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-