Frankfurtes autoizstāde - Golf Sportvan.

Pievienots: 9. septembrī 2013 09:47 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Frankfurtes Starptautiskajā automobiļu izstādē, kas darbu sāk 12.septembrī, Volkswagen ierodas ar jaunu modeli Sportvan, kas stāsies līdz šim ar nosaukumu Golf Plus pazīstamā paaugstinātā Golf vietā.






Jaunā modeļa galvenie plusi būs augstā sēdpozīcija, ērti transformējamais salons un vairāk nekā 1500 litru bagāžas ietilpība. Arī standarta aprīkojums arī ir gana iespaidīgs: elektroniskais diferenciāļa bloķētājs XDS+, klimatkontroles sistēma, jaunākās paaudzes elektroniskā stāvbremze, septiņi gaisa drošības spilveni, 5 collu skārienjutīgs informācijas displejs un vairāku līmeņu bagāžas nodalījums.

Aprīkojumā būs dažas sistēmas, kas Golf modeļos iekļautas pirmoreiz, piemēram, Blind Spot (aklās zonas) sensors, kas kombinēts ar parkošanās palīgsistēmu. Šī sistēma brīdina par automobiļiem, kas atrodas vadītājam grūti saskatāmā zonā, braucot atpakaļgaitā sensors atpazīst arī no sāniem aizmugurē pietuvojušos objektu un brīdina vadītāju, bet, ja draud sadursme, bremzes tiek iedarbinātas automātiski. Sportvan aprīkojumu varēs papildināt ar tādām tehnoloģijām kā apkārtējās zonas monitoringa sistēma Front Assist, kas kombinēta ar ārkārtas bremžu sistēmu (darbojas noteiktā ātrumā pilsētas satiksmē), joslas pārkāpšanas brīdinājuma sistēma, automātiskā distances uzturēšanas sistēma ACC vai regulējama piekare (DCC). Golf Sportvan paredzēti seši motori (85-150 ZS), kas pieejami komplektā ar Start-Stop sistēmu un būs par 19 procentiem ekonomiskāki nekā pašreizējās paaudzes agregāti.  Golf Sportvan tirdzniecībā gaidāms 2014.gada vidū.


 






Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-