Ugunsdzēsēju Opel.

Pievienots: 7. maijā 2013 20:15 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Vācijas autobūves kompānija Opel speciālās tehnikas izstādē Fuldā nodemonstrējusi ugunsdzēsības dienesta vajadzībām sagatavotus Adam un Movano.






Mazauto Adam aplīmēts ar sarkanas krāsas līmplēvi, kas kontrastē ar balto jumtu. Uz automašīnas motora pārsega, durvīm un bagāžas nodalījuma vāka uzkrāsots 112 palīdzības centra numurs. Radiatora restes priekšpusē piestiprināti divi LED signālgaismu lukturi, bet galvenais bākuguņu bloks novietots uz automašīnas jumta. Gaismu un skaņu signālu vadības pults iekārtota ērti aizsniedzamā vietā pie ātrumpārslēga, bet speciālā Adam aizmugurē novietoti ugunsdzēšamie aparāti, aizsargķiveres, defibrilators u.c. aprīkojums, kas, pateicoties kompānijas Bösenberg pūlēm neizkustēsies no vietas, pat tad, ja mazais Adam uz izsaukuma vietu trauksies ar maksimālo ātrumu.   


Turpat Fuldā skatāms arī otrs Opel piedāvājums ugunsdzēsējiem – Movano ar dubultkabīni un Albert Ziegler Feuerschutz GmbH speciālo moduli, kas pielāgots „pažarnieku” darba specifikai. Ugunsdzēsēju Movano ir krietni sarežģītākas konstrukcijas speciālais automobilis nekā ugunsdzēsēju Adam, kas uz nelaimes vietu var nogādāt ne vien nepieciešamo aprīkojumu, bet arī līdz pat sešu personu lielu ugunsdzēsēju brigādi. 



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-