''Max Moto un Dunlop Serviss'' turpmāk arī Superkausā

Pievienots: 12. aprīlī 2013 20:28 | Autors: Max Moto | Komentāri: (0)

Dunlop riepu ražotājam, 2011.gada sezonā atgriežoties lielajā motokrosa sportā ar Geomax MX31 un MX51 riepu sēriju un piedaloties riepu ražotāju sacensībā par Grand Prix titulu, Dunlop Motorsport divīzijas paspārnē tika izstrādāta un ieviesta Dunlop riepu maiņas tehniskā atbalsta programma. Tas nozīmēja, ka Pasaules čempionāta MX1/MX2 sacensību ietvaros komandām, un atsevišķiem individuāliem braucējiem, kas sezonā izmatoja Dunlop riepas, katrā no GP posmiem tiek nodrošināts augstākās kvalitātes līmeņa riepu tehniskais atbalsts jeb bezmaksas riepu maiņa.


Par vispiemērotāko, profesionālāko un atsaucīgāko tika izvēlēts "Max Moto" uzņēmuma serviss un komanda, lai apkalpotu pasaules labākās komandas un braucējus ikgadējā Latvijas GP posma ietvaros. "Max Moto" komandas menedžers Danijs Bogušs entuziastiskā un pašaizliedzīgā darba rezultātā ir izveidots un jau divus aizvadītos gadus Latvijas GP posmā Ķegumā sekmīgi darbojas "Dunlop" riepu tehniskais atbalsta centrs Latvijā. Atzinīgi ir novērtēta "Max Moto" komandas darba kvalitāte un precizitāte, sadarbojoties ar tādiem "Dunlop" atbalstītajiem motokrosa grandiem kā "Honda World Evgeny Bobryshev" un "Rui Goncalves", "KRT Kawasaki Gautier Paulin" un "Xavier Boog", "LS Honda Jonathan Barragan" un citiem. Savstarpējā uzticība un atzinība ir novērtēta ar "Max Moto" un "Dunlop" sadarbību līdz pat 2014.gadam, riepu maiņas atbalsta programmas ietvaros. Kā zināms, tad 2014.gads ir īpašs motokrosa cienītājiem ar to, ka Latvijā notiks Pasaules Nāciju kauss.



Iegūto pasaules motosporta pieredzi Max Moto komanda vēlas ieviest arī motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' ietvaros. Tāpēc komandas vadītājs Danijs Bogušs neatlaidīgi, vairāk kā gada garumā pēc neskaitāmām sarunām ar Dunlop Motorsport ir panācis vienošanos, ka pirmo reizi Latvijas motokrosā sacensību laikā braucējiem ar jaunām Dunlop riepām tiks nodrošināts pilns riepu maiņas tehniskais atbalsts. Ar prieku paziņojam, ka ''Monster Energy Superkauss'' 2013.gada sezonā komandām un individuālajiem braucējiem, kas izvēlēsies braukt ar "Dunlop" Geomax sērijas jaunām riepām sacensību laikā un vietā tiks nodrošināts bezmaksas riepu maiņas tehniskais atbalsts. "Max Moto" ar Superkauss organizatoriem vienojies par atļauju piedalīties katrā sacensību posmā ar savu aprīkojumu un darbību palīdzēt padarīt sacensības un to tehnisko nodrošinājumu pieejamāku un krāšņāku.Jau patreiz notiek pārrunas ar Superkauss seriāla komandu vadītājiem par pieteikšanos "Dunlop" riepu tehniskā atbalsta programmai. "Max Moto" Superkauss sacensību norises laikā un vietā prioritāri apkalpos MX Pro klases komandas un pilotus ar jaunām "Dunlop" Geomax sērijas riepām. Pēc tam arī jebkuras citas klases braucējus ar jaunām "Dunlop" Geomax riepām. Kā arī vēlamies iepriecināt sacensību apmeklētājus, kuri varēs izmatot šo bezmaksas pakalpojumu ar nosacījumu, ka tiek mainītas jaunas "Dunlop Geomax" sērijas riepas, kuras uz vietas varēs arī iegādāties. Netiks atraidīti arī citu riepu ražotāju braucēji arī viņi varēs izmatot Max Moto riepu maiņas tehnisko nodrošinājumu, bet par nelielu atlīdzību.

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-