AvtoVAZ uzsāk pilnpiedziņas krosovera projektu.

Pievienots: 24. oktobrī 2012 16:54 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (4)

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ sākusi darbu pie jauna krosovera izstrādes, kuram par pamatu tiks ņemts šā gada augustā Maskavas autoizstādē nodemonstrētais koncepts Lada XRAY.










Jaunā projekta ietvaros tiks izstrādāti divi modeļi – hečbeks BM-Hatch un pilnpiedziņas krosovers B-Cross. Sērijveida modeļus ražotājs sola sagatavot divu gadu laikā.

AvtoVAZ viceprezidents atzīmējis, ka krosoveri un apvidus automobiļi Krievijā ir ļoti populāri, tādēļ šāda veida automobiļiem ir liels potenciāls. Attiecībā uz jauno projektu viceprezidents atklājis, ka BM-Hatch būs priekšpiedziņas automobilis, savukārt B-Cross tiks gatavots kā pilnpiedziņas modelis. Ar automašīnu dizaina izstrādi nodarbosies bijušais Mercedes-Benz un Volvo dizainers Stīvs Matins, kura pirmie darbi Krievijas kompānijai ir Lada Kalina jaunā paaudze un jau pieminētais un labas atsauksmes guvušais koncepts Lada XRAY, kura stilistiku mantos sērijveida B-Cross.



 







Komentāri:

Viesis: RA - 25. oktobrī 2012 18:57

Tehniskās izglītības līmenis Krievijā neļauj tur radīt reālu, nobeigtu sērijveida autobūves produktu. Kvalitatīvu degvīnu jā, bet auto nē.

Viesis: AR - 25. oktobrī 2012 20:46

es domāju, ka ārzemnieki, konkrēti Renault, kas patiesībā tagad vada šo krievu gigantu, tur beidzot ieviesīs kārtību. Lasot pēdējo laiku ziņas tā vien šķiet, ka jaunie laiki sākušies un nav šaubu, ka Stīva Matina veidotie modeļi nekādā ziņā nebūs sliktāki par tiem, ko pašlaik piedāvā Koreja

Viesis: Huivamvsraku - 25. oktobrī 2012 21:14

Pie krieviem ir sava kārtība, kuru neizmainīt nevienai kundziņkompānijai. Ar āmuru rokās un māti piesaucot var uzbūvēt visu ko, tikai ne konkurētspējīgu produktu. Dzīves filozofija to liedz saknē. Renault Krievijas rūpnīcā nekad neieviesīs kārtību, jo kārtība Krievijā jau ir. Diez vai kāds džentelmenis vēlētos sēsties pie stūres Krievijā saliktam Porsche. Krievi ir degvīnu ražot un dzert protoša nācija, nekas vairāk.

Atvars - 25. oktobrī 2012 22:44

Jādzer krievu-Vodka, jābrauc ar vācu- Mercedes, jāprec latviešu meitene !

Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-