Maskavas autoizstāde-krievu kompāniju jaunumi.

Pievienots: 6. septembrī 2012 16:36 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Plašais Krievijas tirgus vienlīdz labi uzsūc dažādu auto kompāniju piedāvājumu no visas pasaules, tādēļ pašmāju ražotājiem nākas krietni vien piepūlēties, lai noturētos līmenī. Jādomā, ka tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Maskavas izstādē pēc oficiālajiem datiem, tiek prezentēti 70 Krievijas mēroga jaunumi.










UAZ Patriot. UAZ pieder pie vecākajiem Krievijas autobūves uzņēmumiem, kas dibināts 1942.gadā. Sākumā Uļjanovskas rūpnīca ražoja kravas automašīnas, bet vēlāk pievērsās arī apvidus tehnikai. Maskavas autoizstādē UAZ stendā skatāms kompakts krosovers Patriot, kura vienkāršo dizainu ražotājs cenšas atdzīvināt ar skaistām meitenēm un džungļu tematiku.









UAZ Pick-up. UAZ saimē iekļauts arī pikaps. Šķiet, ka UAZ pikapa kravas kaste nav tā ietilpīgākā, toties pilnpiedziņas automobilim ir četras durvis un piecvietīgs salons.





UAZ Hunter. Kas Land Rover modelis Defender, tas UAZ - Hunter – vienkāršs, robusts un šķietami nesalaužams apvidus auto, kas savu pārliecību demonstrē pakāpies uz mākslīgās klints.





Lada Granta. Mazais sedans savā dzimtenē tiek ražots jau no vasaras sākuma. 2012.gada beigās AvtoVAZ plāno to piedāvāt arī Vācijā, solot cenu, kas nebūs lielāka par Dacia Sandero – tas nozīmē, sākot no 6790 eiro.







Lada Kalina ir visvairāk pārdotais modelis Krievijas tirgū. Maskavā tiek demonstrēta Kalina otrā paaudze, kas savu atjaunošanu gaidīja 8 gadus. Jāatzīst, ka jaunajā izskatā automobilis šķiet krietni vien simpātiskāks. Kalina otrās paaudzes modeļa tirdzniecība sāksies 2012.gada beigās.





Lada X-Ray. Krosovera koncepts X-Ray ir īsta „bumba” labā nozīmē – kaut ko tādu no krievu dizaineriem neviens negaidīja. Taisnību sakot – arī nesagaidīja, jo X-Ray izstrādāts kādreizējā Volvo dizainera Stīva Matina vadībā. Koncepta tehniskie dati nav zināmi, sērijveida ražošana – diemžēl, maz ticama.





Lada Priora Coupe Vācijā pieejama ar hečbeka un sedana tipa virsbūvēm, bet trīsdurvju kupeja līdz šim netika piedāvāta. Lai samērā pieticīgā izskata spēkratam piešķirtu kaut nedaudz dinamikas, ražotājs to aprīkojis ar apšaubāmas gaumes aerodinamikas elementiem un milzīgu spoileri. Sportiskāks gan automobilis no tā nekļūs.     







Lada Largus. Patiesībā - tas pats, kas Dacia Logan MCV. Attēlā redzamais automobilis no rumāņu ražojuma atšķiras galvenokārt ar kompānijas logotipu un to, ka tas pielāgots taksometra pakalpojumu sniegšanai.







Avtoros Shaman. Avtoros kompānijas visurgājējs ir 6,30 m garš, 2,50 m plats un 2,70 m augsts, visi astoņi velkošie riteņi ir pagriežami un komplektēti ar elektropneimatisko bloķējošo diferenciāli. Shaman prot peldēt (ātrums līdz 7 km/h) un visai veikli skriet pa sauszemi – maksimālais ātrums 75 km/h.







Gazelle. GAZ kompānija ražo komerctransportam paredzētus automobiļus, ko piedāvā dažādos variantos un komplektācijās. Attēlā redzams Gazelle busiņš luksusa noformējumā.



 



 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-