Maskavas autoizstāde II

Pievienots: 5. septembrī 2012 11:48 | Autors: Andris Vilks | Komentāri: (0)

Krievija kļuvusi par vienu no svarīgākajiem noieta tirgiem Eiropā, tādēļ daudzi autoražotāji savus jaunumus izvēlējušies prezentēt tieši Maskavā. To apliecina fakts, ka Maskavā notiek 14 pasaules un 18 Eiropas mēroga modeļu pirmizrādes. Svarīgākie jaunumi apkopoti galerijā:










BMW X6 Facelift – atjauninātais modelis atšķiras ar savādāku miglas lukturu konfigurāciju – tagad tos ietver četrkantainas hroma aploces, bet to stiprinājuma vieta pārbīdīta tuvāk bufera sāniem. Jaunievedums motoru piedāvājumā – versijas xDrive30d un M50d ar 381 ZS jaudu.


 




BMW 7er Facelift. Modernizāciju piedzīvojis arī septītās sērijas sedans. Raksturīgākās iezīmes ir divreiz deviņas (agrāk 12) vertikālās „ribas” BMW firmas radiatora režģī, kā arī sānu spoguļu korpusos integrētie pagriezienu rādītāji.


 




Mercedes GL. Apvidnieka otrā paaudze izcelsies ar ekonomiskākiem motoriem un uzlabojumiem drošības jomā. Eiropas tirgū Mercedes krosovers tiks piedāvāts ar 258 ZS jaudīgu dīzeli un 387 ZS benzīna motoru, kas patērēs mazāk degvielas nekā iepriekšējās paaudzes agregāti.


 




BMW i8. Sportisks un reizē taupīgs – Maskavā BMW Plug-in hibrīdkupejai ir koncepta statuss, taču jau 2013.gadā bavārieši nāks klajā ar sērijveida modeli.


 


BMW i3. 2013.gadā pircējiem tiks piedāvāts vēl viens videi draudzīgs BMW modelis – 3,84 m garš pilsētas auto i3 ar augstu virsbūvi, kas nodrošina plašu telpu. BMW i3 komplektēs ar elektromotoru, taču netiek izslēgta iespēja, ka tiks radīta modifikācija ar Range Extender (līdzīgi kā Opel Ampera, Chevrolet Volt) tehnoloģiju. 


 






Peugeot 4008. Ir patiešām jāpiepūlas, lai nesajautu to ar Peugeot 4007, jo abi radīti uz vienas platformas ar Mitsubishi modeļiem. Maskavā tiek izrādīts 4008, kam pamatā japāņu krosovers Mitsubishi ASX. Eiropas tirgū 4008 sākumā būs pieejams ar tikai vienu dīzeļdzinēju. 


 




VW E-Bugster. Ar elektrisko piedziņu aprīkotā vabolītes koncepta atklātā modifikācija E-Bugster demonstrē topošā Beetle Cabrio dizainu. Pēdējais tiks prezentēts Parīzes autoizstādē, kas sāksies septembra beigās.


 


Infiniti FX Vettel Edition. Krosovera FX Vettel Edition pircēji varēs lepoties, ka brauc ar auto, ko palīdzējis izstrādāt F1 čempions – vācietis Sebastjans Fetels. Salīdzinot ar standarta modeli Vettel Edition ir nedaudz izmainīts izskats un par 30 ZS lielāka jauda (420 ZS). 




 




BMW M135i. BMW pirmās sērijas jaudīgākais modelis ir M135i, kuram zem motora pārsega iebūvēts rindas sešu cilindru benzīna motors ar 3 litru darba tilpumu, kas attīsta 320 ZS jaudu. Ražotāja uzrādītais vidējais degvielas patēriņš – tikai 8 litri uz 100 km.


 






Honda EV-Ster. Futūristiskajam 3,57 m garajam un tikai 1,10 m augstajam Honda rodsteram ir elektriskā piedziņa, bet stūres vietā – divas sviras/džoistiki.


  




SsangYong XIV-1. Kompakto krosoveru nekad nebūs par daudz. Strauji augošajā segmentā vēlas iekļauties arī korejiešu SsangYong, kas uz Maskavu atvedis krosovera konceptu XIV-1, kas kaut kad varētu pārtapt par sērijveida modeli.


 




Chevrolet Corvette Stingray Concept. Krievija ir Chevrolet ceturtais lielākais noieta tirgus. Stingray kupeja ar augšup atveramām durvīm ir apliecinājums amerikāņu kompānijas inženieru veikumam. Tā būtu lielisks papildinājums modeļu piedāvājumam un cienīgs pēctecis jaudīgajam sportkāram ar analogu nosaukumu no tālajiem 50.gadiem.  


 


 


 

Komentāri:

Par šo rakstu vēl nav izteikts neviens komentārs
Lietotāja vārds:

Drošības kods: Captcha Image Verification

Autorizēšanās


Meklēšana

 

Auto servisu meklēšana

Iznācis novembris/decembris AutoInfo!

AutoInfo

Degvielas cenas

DUSE95E98DDGāze
XXX0.0000.0000.000-
YYY0.0000.0000.000-
ZZZ0.0000.0000.000-